Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ARAC SOGUK İKEN TEKLEME SORUNU!!!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• ARAC SOGUK İKEN TEKLEME SORUNU!!!

arkadaşlar sabah aracı calıştırdıgımda gaz yemiyor ve stop ediyor... ve ani kalkış yaptıgımda stop ediyor. aracın daha oncekı sahıbınde tup takılıymış fakat arac sibop yaktıgı için landı renzo fırması yetkılı serviste çelık sibop takmıştır. eskı sahıbı çelık sıbop takılı iken 20 bın km daha bınıyor we tupu sokturyor. ve aracı ben aldım şimdi bende tup taktırmak istıyorum sabahki bu tekleme ve gaz yememe olayı sıbop lardan olabılırmı... arac ısındıgı zaman hıç bır sıkıntı yok yardımlarınız için tşk ederım...

Ynt: ARAC SOGUK İKEN TEKLEME SORUNU!!!

Orjinal yazı sahibi: can_342
    arkadaşlar sabah aracı calıştırdıgımda gaz yemiyor ve stop ediyor... ve ani kalkış yaptıgımda stop ediyor. aracın daha oncekı sahıbınde tup takılıymış fakat arac sibop yaktıgı için landı renzo fırması yetkılı serviste çelık sibop takmıştır. eskı sahıbı çelık sıbop takılı iken 20 bın km daha bınıyor we tupu sokturyor. ve aracı ben aldım şimdi bende tup taktırmak istıyorum sabahki bu tekleme ve gaz yememe olayı sıbop lardan olabılırmı... arac ısındıgı zaman hıç bır sıkıntı yok yardımlarınız için tşk ederım...

sıkıntılı bi durum, tüp taktırmamanızı tavsiye ederim, aracın garantisi devam ediyorsa servise bi danışın...

Yorum

lpg den
      2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

merhaba lpg kaynaklı gibi gözüküyor tekrar taktırcaksanız sorun devam edecektir

Yorum

sübab ayarlarının bozulmuş olması muhtemel.sübabları bir kontrol ettirin.gelenlde ilk çalıştırmada olur zaten bu tekleme sıkıntısı 3-5 dakka sonra motor ısınmaya başlayınca geçer.ilerleyen zamanlarda daha başka büyük sıkıntılara gebe bir durum.ben bmw 3.20i de aynı sıkıntıları yaşadım sabahları bir patırtı kütürtü ile çalışmaya başlamıştı araç zamanla çekişi düştü meğer silindirlerden bir tanesi çalışmamaya başlamış.bence zamna kaybetmeden kontrolleriniz yaptırın.
          2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
          2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

benim aracım lpg'li bi ara böyle bir sorun oldu kendiliğinden geçti, gaz'la lpg'nin karışma ihtimali olduğunu söylemişlerdi, ama sorun kendi kendine geçti

Yorum

aracınıza lpg takıp yazık etmeyin.millet takıyor lpg yi arabanın motorunu mahvediyor.ondan sonra bakıyorsun sahibinden.com da 45000 tlye millet cosmo satıyor.arabanın piyasasını öldürmeyelim lütfen.yazık günah.yepyeni arabalar neredeyse yarı fiyatına düşecek..

Yorum

lpg den kaynaklanıyor tecrube ıle sabıt
                2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

Sorunuza cvp veriyorum sabahlari tekleme oldugunda araci en kisa sure scerisinde servise goturun diyormu
                  ve araci agriza tespit cihazina bagladiginizda bobin agrizasimi gozukuyor ve motor soguk iken arac arac calistirir calistirmazmi tekleme yapiyor
                  Aciklamayi tam yapin yarim yamalak aciklamali konu acmayin

1: sabahlari araci calistirir calistirmaz tekleme yapiyor istop ediyor ise ve isininca duzeliyor ise. Sipap lar yanmis gecmis olsun

2 : arac calistirinca bir sure rolenti de calisip anide tekleme yapar ise ve servise goturun der. Se. Ve araci istop edip. 3 yada 5 dakka sonra yeniden calistirdiginizda tekleme duzelmis ise yakit buharlastirma valfinden olur. Bu ozellikle cok soguk gunlerde tekleme olur

Yorum

tekyurek, öncelikle foruma hoşgeldiniz. 8 yıllık konuya cevap yazmışsınız. Bi de konuyu açan arkadaşı azarlamayın bu yüzden..iyi paylaşımlar..
                    @Murat
                    2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

Şimdiden geçmiş olsun. Bence lpg VS takmayın diyenlere kulak asmayın. Benim arabam 2009 model 1.6 turbo 2011 yılından beri lpg var isterseniz videosunu bile atabilirim. Ama 2. süpap değişimini yaptım. Emin olun 1 ay oldu değiştireli. Triger kayışı conta takımı süpaplar üst kapak taşlama yağ işçilik toplam 2700 TL verdim. Lpg de çok abartılı kullanamazsam emin olun 140bin km garanti gider. Bendede ilk çalıştırmadan soğukken motor stop ediyor.motor ısınınca düzeliyordu. Çekişen düşüyor. Sonra benim 2.pistondaki eksoz süpapı kırılmış taktırdım şuan sıkıntı yok çok şükür. Şuanda arabam 230 bin km de ortalama 30 bin km civarında lpg takıldı.

Yorum

İşleniyor...
                      X