Ben Ruhsatımı Hep Arabada Bırakıyorum Kaskoda var en fullü araba çalınırsa fln benden ruhsatı niye yanına almadın diye sorarlarmı yoksa almam gerekmiyor mu siz nasıl yapıyorsunuz görüşleriniz çok önemli benim için
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Ruhsat Konusu
Collapse
X
-
Ynt: Ruhsat Konusu
Orjinal yazı sahibi: zippo35Ben Ruhsatımı Hep Arabada Bırakıyorum Kaskoda var en fullü araba çalınırsa fln benden ruhsatı niye yanına almadın diye orarlarmı yoksa almam gerekmiyor mu siz nasıl yapıyorsunuz görüşleriniz çok önemli benim için
-
Bende devamlı araçta bırakıyorum. Ama çevremdekiler araç çalındığı taktirde ruhsatta çalınırsa Kasko karşılamaz diyorlar. Bir keresinde arkadasımın tanıdığı aracını otopark gorevlisine teslim etmiş , anahtarı alan görevli aracı çalmış . Kasko anahtarı kendin verdin diye zararı karşılamak istememişti . Allah'tan araç bulununca sorun kalmadı .
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Şimdi F30 Modernline Sunroof
Yorum
-
kasko araç çalındıgı zaman sizden ruhsatı neden yanınıza almadınız demez bu yüzden ruhsatı yanınıza almanıza gerek yokHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
-
Bizim ülkemizde herşey bakkal cüzdanı gibinüfus cüzdanlarımız öyle ruhsatlar öyle allahtan pasaportu düzelttiler örneğin bulgaristanda ben 2003te vatandaş olduğumdan beri benim bildiğim şuan türkiyenin geçmeye çalıştığı ama kaç senedir geçemediği kredi kartı şeklinde olanlardan ruhsatta ondan daha küçük ve ince yani çok kolay taşınabilir elektronik bizim trdekini nereye koysan baya bir yer kaplayacak malesef kredi kartı gibi olsa herkez rahat rahat yanında taşısın'' Ya Ganiyy, Ya Muğni... ''
'' Melik-i Muktedirsin Ya ALLAH ''
Yorum
-
Herzaman arabamdadir hic cikarmam gerek yok.sonucta calindigi an plakadan calinti duyurusu yapilcak ruhsati olsa da olmasa da polis gordgu an baglar arabayi hirsiz isin ruhsatinda degil zaten.hem benim ruhsati bulamaz kolay kolay arabada.kol daya desteginin ic tarafina sıkıştırdım
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: aRsLanOrjinal yazı sahibi: cagrihiç bırakmam, ben nereye ruhsat oraya aynı cüzdan gibi
180 COSMO ,BEYAZ.. 245/45/19 SPOR JANT VE DUNLOP SPORTMAXX 98 Y LASTİKLER.. OPC SPOİLER.. EIBACH PRO KİT YAY SİSTEMİ (3 CM ) ,SİYAH RENKLİ CAMLAR..K&N AÇIK HAVA FİLTRESİ VE İNTAKE KİT
www.zaferboyraz.com
Yorum
-
Kasko açısından ruhsatın araçta olması önemli değil.Eğer iki anahtarda sizdeyse sorun yok.
Yani anahtarınızı kesinlikle otopark görevlisine teslim etmeyin.
Teslim ederseniz aracınızın çalınması durumunda
dolandırılmış oluyorsunuz ve bu durumda da sigorta şirketi size ödeme yapmıyor.Anahtarınızı
araç üzerinde de unutmayın!!!
Yorum
Yorum