Duyuru

Collapse
No announcement yet.

yedek anahtar çıkartma

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: yedek anahtar çıkartma

bende bunu anlamış değilim yaaa yedek anahtarı nasıl vermez belki kötü niyetli biri o aracı saklayın bence ihihi
    Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
    [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

abilerim kasko yaptırıp komple kilit sistemini degiştirtecegiz napalım şimdide aracın orasını burasını sökecekler ya
      OPEL insignia BİR nokta ALTI motor YÜZ SEKSEN beygir

Yorum

kapılardaki kilidin sökülüşünü görmedim de kontak kilidini sökmek pek zor değil. tahminimce sadece direksiyon altındaki kapağı sökerler
        InsigniaTEAM

Yorum

cagrı abi kapıyı içten sökecekler mecbur ya aracın bir vidası sökülüp takıldımı azda olsa ses yapmaya başlıyor sökülen yerlerden

Yorum

Haydeee ben anahtarı kaybetmiştim tekrar anahtar istedim kaskodan verdiler kodunu da değiştirdiler tamam dediler şimdi benim düşürdüğüm anahtarı biri bulsa kapıları açar mı diyosunuz peki immo kodu değişiyo kapı nasıl açılcak o zaman her anahtar her insigniayı açar
            Beyaz Renk 1.6T Cosmo+Dvd 800

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Mindfreak
              Haydeee ben anahtarı kaybetmiştim tekrar anahtar istedim kaskodan verdiler kodunu da değiştirdiler tamam dediler şimdi benim düşürdüğüm anahtarı biri bulsa kapıları açar mı diyosunuz peki immo kodu değişiyo kapı nasıl açılcak o zaman her anahtar her insigniayı açar
              immo kodu değişmez program yapıldığı zaman elinizdeki anahtar çalışır diğer kayıp anahtar kapı kilitine takıp çevirdinizmi kapı açılır kontak açılır araç çalışmaz sadece

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                kapılardaki kilidin sökülüşünü görmedim de kontak kilidini sökmek pek zor değil. tahminimce sadece direksiyon altındaki kapağı sökerler..çağrıcım sen valla işimizi elimizden alcan evet dediğin gibi kontak anahtarını kapak açılıp sökülüyor kapı kiliti ise yanda lastik tapa var onun içindeki vidayı gevşetince çıkıyor döşeme sökülmüyor

Yorum

mastertech 2004 abi kapı döşeme sökülmüyor yani degilmi o zaman iyimiş ya rahatladım azda olsa

Yorum

evet doğrudur şahin bey sökülmüyor kapı kolunun önündeki (İÇ KISIM) lastik çıkınca içindeki vidayı gevşet kilit silindiri çıkıyor

Yorum

Benim yedek anahtarım yok ayrıca kullandığım anahtarın da kabı deforme oldu düğmeler koptu.Acaba yeni bi anhatar mı almam lazım yoksa insignianın anahtar kabı varmı?

Yorum

merhaba anahtarınız deforme olmuş sanırım elinizdeki anahtarı yedekte tutun yeni bir anahtar servisinizde sipariş verdirin en mantıklısı bu bence bayii lerimizde kapak olarak yoktur

Yorum

carpass üzerindeki anahtar koduyla yetkili servisten yeni anahtar siparişi yapabilirsiniz, aracın anahtar koduna göre üretildiği (diş açıldığı) için siparişi verdikten yaklaşık bir hafta sonra teslim alabilirsiniz. anahtar kapı ayrı olarak satılmıyor

Yorum

http://www.anahtardeposu.com/Astra-J...i,PR-1505.html
                            bu siteye bir bakın kumanda kabı her araç için mevcuttur ama anahtar değişimi için kodlama gerekiyor.
                            2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
                            2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6735956/detay/
                              birde bu ilan var.ilgilenirseniz tam aradığınız gibi
                              2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
                              2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Bakalım durum nedir? Anket sonuçları genel bir sorunu ortaya mı çıkaracak acaba?
                                Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

İşleniyor...
                                X