slm benim araç 2010 model 68000 kmde bugun abinin biri direksiyonun sert oldugunu söyledi kendi 2006 dizel passat kullanıyor benim aracın direksiyonu çok yumuşak dedi sormak istedim sonra aracı kullandı 1,6 motor 180 beygir deyince şasırdı bende alacam dedi çok hoşuna gitti insignia bütün insignialardamı böyle aracı geçen hafta aldım yeni yeni alısıyorum
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
insignia direksiyon
Collapse
X
-
Ynt: insignia direksiyon
abi lastikleri 17 inç pirelli P7 lastik var sanki inik gibi lastıkler ondanda olabilirmi yarın bi baktırtayım birde aracımın rengi gri geçiyor ruhsatta yalnız tam ismi nedir anlamadım füme degilde anlamadımOPEL insignia BİR nokta ALTI motor YÜZ SEKSEN beygir
Yorum
-
Yorum
-
sagol ömer abi renginide ögrendik bakalım daha neler ögrenecegiz araba galeride dükkan içinde duruyordu lastikler inmiş olabilir diye düşünüyorum olsun sert olsun abi bayan kullanmıyor arabayıOPEL insignia BİR nokta ALTI motor YÜZ SEKSEN beygir
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: sahin.sagol ömer abi renginide ögrendik bakalım daha neler ögrenecegiz araba galeride dükkan içinde duruyordu lastikler inmiş olabilir diye düşünüyorum olsun sert olsun abi bayan kullanmıyor arabayı
Yorum
Yorum