Duyuru

Collapse
No announcement yet.

USB sorunu

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• USB sorunu

Yeni aldığım 1.4 Insignia'nın USB bağlantısı veya cihaz 8 GB flash diski desteklemiyor olabilir mi? arabadaki cihaz Her yerde kullandığım 8 GB flash diski okumadı.arızalımı diye servise götürdüm orada taktıkları başka bir flash ı okuyor.Böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu.

Ynt: USB sorunu

Yazmayı unutmuşum model edition elegance

Yorum

Usb nin formatı önemlidir Fat32 olmalı 2-4 gb büyük Usb desteklemiyor

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

bende max 4gb ve 1000 şarkı diye biliyorum. zaten daha fazlası boştan yere sistemi kasmasına sebep olur.
        InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tcanbaz
          Yeni aldığım 1.4 Insignia'nın USB bağlantısı veya cihaz 8 GB flash diski desteklemiyor olabilir mi? arabadaki cihaz Her yerde kullandığım 8 GB flash diski okumadı.arızalımı diye servise götürdüm orada taktıkları başka bir flash ı okuyor.Böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu.
          http://www.insigniateam.com/forum/in...94021#msg94021 burada bu konu hakkında bir yazı yazmıştım işinize yarar.
          Opel Insignia 2.0 CDTI 130hp

Yorum

benim araçta aynı model. 4 GB rahat çaışıyor.sorunsuz. ama 8 GB hiç denemedim. benim bildiğim bu tür müzik çaların desteklediği bir kapasite oluyor. o kapasite aşıldığı zaman cihaz flash belleği okuyamaz ya da parçaların hepsini görmez.
            MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
              bende max 4gb ve 1000 şarkı diye biliyorum. zaten daha fazlası boştan yere sistemi kasmasına sebep olur.
              Aynen katılıyorum. Bir de 1000 dosyayı rasgele seçiyor. Belli albümler ya da belli tarih sırasına göre seçmiyor. Dolayısıyla tek çözüm FAT32 formatlı max. 4 GB flash bellek kullanmak...

2009 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + 19''Dunlop + FlexRide + Cd500 Navi + Sunroof + Isıtmalı Deri Döşeme / Teknik Gri

Yorum

Bende Navimaster navigasyon ve multimedia ürünü var torpidoya gelen USB girişinde fat32 formatlı 500 GB lık HD i kullanabiliyorum sorunsuz.
                2010 VW Jetta 1.4 TSI DSG Comfortline.
                2012 Insignia 1.4T Teknik Gri +18" Jant + Sunroof+Navimaster Multimedia (Satıldı)

Yorum

Cihazda 1.000 şarkı sınırı var bu da tahmini 4 gb yapar.
                  4 gb flaş bellek kullanırsan sorunsuz çalışır İnşaAllah.

Yorum

Açıklamalar için teşekkürler.4 GB zaten çalışıyor.Önce 8 GB yi görmemişti.Flash da MP3 harici dosyalar da vardı.ve full doluydu.sebebi bunlardan biri olabilir.Daha sonra flashı boşaltıp formatladım şimdi görüyor fakat fazla dolu değil.Belki gerçekten belli bir kapasitenin üzerinde belki 1000 parça üzerinde çalışmayacak.henüz bu şekilde denemedim.Deneyip sonucu paylaşırım.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ted79
                      Orjinal yazı sahibi: cagri
                      Aynen katılıyorum. Bir de 1000 dosyayı rasgele seçiyor. Belli albümler ya da belli tarih sırasına göre seçmiyor. Dolayısıyla tek çözüm FAT32 formatlı max. 4 GB flash bellek kullanmak...
                      CONFİG tuşundan ayarlar menüsünden istediğiniz dosya ve parçayı seçebiliyorsunuz.Belki bu özellik yeni modellerde vardır.

Yorum

Bende 8gb sony var sorunsuz kullanıyorum aracı ilk aldığım günlerde sadece bir kere donma oldu akü kutup başlarını söküp taktım bir dahada olmadı.(8gb 2gb falan kullanıyorum)

Yorum

Ben ilk aldığımdan beri 8gb sandisk flash disk kullanıyorum ve tamamı dolu. Hiç bir sorun yaşamıyorum ve bütün şarkıları görüyor. maşallah diyimde nazar değmesin donma yapar falan

Yorum

Ben arabayı ilk aldığımda Toshiba marka 32Gb usb almıştım.Ne kadar müzik var hepsini doldurdum.Sorunsuz olarak kullanıyorum.8Gb sınırı filan yok.
                            INSIGNIA 1.6 Turbo Cosmo
                            20" jant
                            infinity
                            DVD 800
                            Sunroof
                            Deri koltuk

Yorum

Merhaba arkadaşlar 2010 model edişin elegans insigniam var usb normal şekilde çalışıyordu bir gün çalışmadığını farkettim başka usb taktım gene olmadı teybin cd auks bölümünden geçiş yapmıyor acaba sorun nerden olabilir sadece radyo calışıyor

Yorum

İşleniyor...
                              X