Ehliyetimi yeni aldığım ve arabalara hevesli olduğum için insignia da bugün bi kaç deneme yaptım. Biraz sert kalkış yapmaya çalıştım ama bir sorunum var 1'den 2'ye devir 5500- 6000 gibi atarken ya ben çok yavaş kalıyorum yada araba debriyaja bastığım anda kendini bi öne atıyo sonra 2 ye takınca tekrar şahlanıyo anlamadım bende mi sorun var arabada mı ama bi daha böyle sert kalkışlar yapmamaya karar verdim çünkü kıyamadım arabanın böyle zorlanmasına inş arabaya bir zarar gelmemiştir 3-4 kere yaptım . Gelelim esas soruya : Diyelimki hızlı kalkış yapmak istedik ne yapmamız ve ne yapmamamız lazım arabaya zarar vermemek için ?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Performanslı Sürüş
Collapse
X
-
Ynt: Performanslı Sürüş
Yarım debriyaj balatya zarar veriyor(daha fazla aşındırıyor). O yüzden yarım debriyaj modunu kısa tutmalı.
Esp eds kapalı konumda olursa daha performanslı bir kslkış elde edebilirsiniz.
İkincisi de sprint booster taktırmanız.
Yine de stok Insignia ağır bir araç. Açıldıkça hızını fark ettiriyor. Bilginize.Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri
-
Opel in karakteri bildigim kadarıyla tüm modellerinde de böyle , kalkışta seri değildir .
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Şimdi F30 Modernline Sunroof
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: MindfreakEhliyetimi yeni aldığım ve arabalara hevesli olduğum için insignia da bugün bi kaç deneme yaptım. Biraz sert kalkış yapmaya çalıştım ama bir sorunum var 1'den 2'ye devir 5500- 6000 gibi atarken ya ben çok yavaş kalıyorum yada araba debriyaja bastığım anda kendini bi öne atıyo sonra 2 ye takınca tekrar şahlanıyo anlamadım bende mi sorun var arabada mı ama bi daha böyle sert kalkışlar yapmamaya karar verdim çünkü kıyamadım arabanın böyle zorlanmasına inş arabaya bir zarar gelmemiştir 3-4 kere yaptım . Gelelim esas soruya : Diyelimki hızlı kalkış yapmak istedik ne yapmamız ve ne yapmamamız lazım arabaya zarar vermemek için ?
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Yorum
-
Bence bu araçlarlar hızlı kalkmak için tasarlanmamış ehliyetini yeni aldığını söylüyorsun mutlaka iyi söförsündür ama bence zamanla bahsettiğin hataları yapmıyacaksın bizim araçlar 2 vitesten sonra keyfi başlıyor
Keyifli sürüşler.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXBence bu araçlarlar hızlı kalkmak için tasarlanmamış ehliyetini yeni aldığını söylüyorsun mutlaka iyi söförsündür ama bence zamanla bahsettiğin hataları yapmıyacaksın bizim araçlar 2 vitesten sonra keyfi başlıyor
Keyifli sürüşler.Beyaz Renk 1.6T Cosmo+Dvd 800
Yorum
Yorum