bizim araçlarda lastik basınç sensörü varmı benim araç 2009 diye diğer bi kaç özellik gibi bunudamı es geçmişler acaba?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
lastik basınç sensörü
Collapse
X
-
İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır
Yorum
-
Ynt: lastik basınç sensörü
Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09Orjinal yazı sahibi: burak.bizim araçlarda lastik basınç sensörü varmı benim araç 2009 diye diğer bi kaç özellik gibi bunudamı es geçmişler acaba?
bizim araçlarda yok, yanlış hatırlamıyorsan infinity ses sistemi ile birlikte opsiyonel olarak biliyorum...
Benim araç 2010 model ve infinity ses sistemi var.Fakat malesef lastik basıncını ölçen sensör yok.
Yeni modeller de kapı girişlerine opel yazısı kırmızı ışıkla ışıklandırılmış.Keşke bizim araçta olsa dediğim bir aksesuar. (((INSIGNIA 1.6 Turbo Cosmo
20" jant
infinity
DVD 800
Sunroof
Deri koltuk
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: BDINOrjinal yazı sahibi: Hasan_apg09Orjinal yazı sahibi: burak.bizim araçlarda lastik basınç sensörü varmı benim araç 2009 diye diğer bi kaç özellik gibi bunudamı es geçmişler acaba?
bizim araçlarda yok, yanlış hatırlamıyorsan infinity ses sistemi ile birlikte opsiyonel olarak biliyorum...
Benim araç 2010 model ve infinity ses sistemi var.Fakat malesef lastik basıncını ölçen sensör yok.
Yeni modeller de kapı girişlerine opel yazısı kırmızı ışıkla ışıklandırılmış.Keşke bizim araçta olsa dediğim bir aksesuar. (((Beyaz Renk 1.6T Cosmo+Dvd 800
Yorum
-
bana öyle geliyo zannetmiştim ciddi ciddi üzüldüm şimdi hangi mantıkla koymadılar bunu acaba balata temizleme koyan opel mühendisi bi sensörü akıl edememiş olamaz heralde maliyeti ne onun ya kapıların kitlenme muhabbeti gibi buda2009 1.6T Cosmo-Nar Kırmızı-Flexride-DVD800 navi-Park Assist-Tam Deri Spor Koltuklar-Llumar film
Yorum
-
Yıllardır Opel kullanan birisi olarak şunu çok iyi biliyorum.Opel bir özelliğin alt yapısını yapar fakat özelliği araca koymaz.Eğer infinity ses sistemlerinde bu özellik varsa mutlaka bir kaç ufak eklemeyle bu özellik sonradan eklenebilir diye düşünüyorum. Elinde araç şemasını gösteren program olan birisi varsa programdan bakabilirmi?2010 İnsignia 1.6 180 hp Cosmo + Dvd 800 Navi +Rear View Camera+Media Box + Sunroof + Olimpik Beyaz
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: MindfreakOrjinal yazı sahibi: BDINOrjinal yazı sahibi: Hasan_apg09Orjinal yazı sahibi: burak.bizim araçlarda lastik basınç sensörü varmı benim araç 2009 diye diğer bi kaç özellik gibi bunudamı es geçmişler acaba?
Yeni modeller de kapı girişlerine opel yazısı kırmızı ışıkla ışıklandırılmış.Keşke bizim araçta olsa dediğim bir aksesuar. (((2010 İnsignia 1.6 180 hp Cosmo + Dvd 800 Navi +Rear View Camera+Media Box + Sunroof + Olimpik Beyaz
Yorum
-
Bu özelliğin Infinity ile alakası olmasının tek sebebi Opel Türkiye. Yurtdışında lastik basınç sensörü istenilen her pakette opsiyonel olarak satın alınabiliyor. Hatta sonradan bile servislerde orijinal takılabiliyor.'11 Insignia 1.6 Turbo Cosmo RoadRover Nav
'15 BMW 118i LCI
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: maydaySonradan servis takabiliyorsa gerekli parcalari aldiktan sonra bizde takabiliriz'11 Insignia 1.6 Turbo Cosmo RoadRover Nav
'15 BMW 118i LCI
Yorum
-
Aracın programlanması bir şekilde halledilir ama asıl önemli olan gerekli parçaların takılabilmesi. Ben hala sonradan yapılabileceğini düşünüyorum çünkü zamanında vectra c araçlara sonradan takılabilmişti.2010 İnsignia 1.6 180 hp Cosmo + Dvd 800 Navi +Rear View Camera+Media Box + Sunroof + Olimpik Beyaz
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: maydayOrjinal yazı sahibi: MindfreakOrjinal yazı sahibi: BDINOrjinal yazı sahibi: Hasan_apg09Orjinal yazı sahibi: burak.bizim araçlarda lastik basınç sensörü varmı benim araç 2009 diye diğer bi kaç özellik gibi bunudamı es geçmişler acaba?
Yeni modeller de kapı girişlerine opel yazısı kırmızı ışıkla ışıklandırılmış.Keşke bizim araçta olsa dediğim bir aksesuar. (((INSIGNIA 1.6 Turbo Cosmo
20" jant
infinity
DVD 800
Sunroof
Deri koltuk
Yorum
Yorum