Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Debriaj canavarları

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Debriaj canavarları

evet arkadaslar 12500km deyim hor kullanmam debriaj konusunda hasasım kibar olmamama rağmen debarijım kaçırmaya basladı heleki üst devirlerde üst vitese atınca bihayli yürümekte zorlanıyorum heleki bugun arabam hic yürümedi ufak bi arkadasımla denedim yavaslamısım bariz acık acık gördük, sonra yıkatmaya gittim arabamı yokuslu biyer mekan olarak cıkarken araba yığıldı kalkdı gaz yemedi falan morel yerlerde benim tabi bunun bi sebebi M3 ten pahalı olan debriaj baskı balata setimiz simdi 2000tl civarı!!!, simdi garantiden değistirmeye uğrascam ilk olarak oda olmazsa ebay den yüksek stage li et getirtmek istiyorum 3. cüsü corsa opc ile aynı motoruz peki debriajımızda aynıdır diye umuyorum cünkü corsa opc yazınca exedy falan cesit coğalıyor ve fiyat dahada düsük olcak hemde daha kaliteli debriajım olcak, 12500 de önden cekisli arabada debriaj bitermi buda opelin mükemmel mühendislerin basarısını gösteriyor angry , varmı debriajıında sorunu olan birlikten güç doğar hadiyin gayri....

Ynt: Debriaj canavarları

şuanda varmı bilmiyorum ama araçlar ilk geldiğinde 1-2 kişide sorun çıkmıştı, garantiden değiştirdiler. bence sen geç bile kaldın
    InsigniaTEAM

Yorum

halletcez gibi bakalım sevdiğim bi abim yardım etcek bana insallah

Yorum

yaa araba gelecek diye beklemeyim dersen böyle ilk partilerden alırsın
        InsigniaTEAM

Yorum

Mert istsern toplanalım 10 15 insignia aynı anda gidelim servise soralım nedir bu debiryaj sorunu diye ?
          Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

benimkide geçen gün çok yukarda kavradı kokuda oldu baya sonra aracı kapattım 1 saat gibi kendine geldi normalmi??
            [center][center]      

2010 Mercedes C 180K AMG blackline

Yorum

Orjinal yazı sahibi: VDT
              benimkide geçen gün çok yukarda kavradı kokuda oldu baya sonra aracı kapattım 1 saat gibi kendine geldi normalmi??
              duruma bağlı abi, ilk harekette mi oldu yoksa bir süredir trafiktemiydin?

Nurettin abi, 10-15 kişiyi nereden buluyorsun, buluşmaya bile o kadar kişi gelmiyor....
              diyerek biraz taş atıyım
              InsigniaTEAM

Yorum

trafikte falan ısınıyor haliyle yumusuyor üstte kavrıyor soğuğunca eski haline geliyor ,pek normal değil aslında
                Orjinal yazı sahibi: zeytin
                Mert istsern toplanalım 10 15 insignia aynı anda gidelim servise soralım nedir bu debiryaj sorunu diye ?
                bulusmada 4 araba oluyoruz 15 araba saka gibi

Yorum

Çağrı Destek söz konusu. Bugün Merte yarın bana. Bir Cumartesi sabahı buluşuruz. Gideriz servise bu arkdaşın debriyajı tutmuyo deriz Hepimiz de şahidiz. Bizim insigniaları ile kıyasalyın deriz Kaçırıyorsa servis elemanı da hak verir rahatça.

Yorum

böle zırt pırt sorun cıkartcaksa babam sat hemen dedi adamcağız bile artık sölemeye korkuyorum servise gitcem diye

Yorum

Çağrı Destek söz konusu. Bugün Merte yarın bana. Bir Cumartesi sabahı buluşuruz. Gideriz servise bu arkdaşın debriyajı tutmuyo deriz Hepimiz de şahidiz. Bizim insigniaları ile kıyasalyın deriz Kaçırıyorsa servis elemanı da hak verir rahatça.
                      sağolun vala 3 4 araba gitsek yeterli bence fatih abinin sorunun aynısı bende mevcut onunki değisti benim için p.tesi giriscez bakalım

Yorum

haber verin öğlen giderseniz pazarteesi gelirim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                          Orjinal yazı sahibi: VDT
                          duruma bağlı abi, ilk harekette mi oldu yoksa bir süredir trafiktemiydin?

Nurettin abi, 10-15 kişiyi nereden buluyorsun, buluşmaya bile o kadar kişi gelmiyor....
                          diyerek biraz taş atıyım
                          trafikteee
                          [center][center]      

2010 Mercedes C 180K AMG blackline

Yorum

Debriyajlar Sachs. Daha önce bir kaç kez e-mail yazdım upgrade kitleri çıkardınız mı dedeim, ses soluk çıkmadı.
                            Sanırım 1-2 yıldan önce aftermarket canlanmaz.
                            2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo

Yorum

haber verin öğlen giderseniz pazarteesi gelirim.
                              ararız seni Nurettin abi

Yorum

İşleniyor...
                              X