evet arkadaslar 12500km deyim hor kullanmam debriaj konusunda hasasım kibar olmamama rağmen debarijım kaçırmaya basladı heleki üst devirlerde üst vitese atınca bihayli yürümekte zorlanıyorum heleki bugun arabam hic yürümedi ufak bi arkadasımla denedim yavaslamısım bariz acık acık gördük, sonra yıkatmaya gittim arabamı yokuslu biyer mekan olarak cıkarken araba yığıldı kalkdı gaz yemedi falan morel yerlerde benim tabi bunun bi sebebi M3 ten pahalı olan debriaj baskı balata setimiz simdi 2000tl civarı!!!, simdi garantiden değistirmeye uğrascam ilk olarak oda olmazsa ebay den yüksek stage li et getirtmek istiyorum 3. cüsü corsa opc ile aynı motoruz peki debriajımızda aynıdır diye umuyorum cünkü corsa opc yazınca exedy falan cesit coğalıyor ve fiyat dahada düsük olcak hemde daha kaliteli debriajım olcak, 12500 de önden cekisli arabada debriaj bitermi buda opelin mükemmel mühendislerin basarısını gösteriyor angry , varmı debriajıında sorunu olan birlikten güç doğar hadiyin gayri....
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Debriaj canavarları
Collapse
X
-
Ynt: Debriaj canavarları
Orjinal yazı sahibi: VDTbenimkide geçen gün çok yukarda kavradı kokuda oldu baya sonra aracı kapattım 1 saat gibi kendine geldi normalmi??
Nurettin abi, 10-15 kişiyi nereden buluyorsun, buluşmaya bile o kadar kişi gelmiyor....
diyerek biraz taş atıyımInsigniaTEAM
Yorum
-
trafikte falan ısınıyor haliyle yumusuyor üstte kavrıyor soğuğunca eski haline geliyor ,pek normal değil aslında
Orjinal yazı sahibi: zeytinMert istsern toplanalım 10 15 insignia aynı anda gidelim servise soralım nedir bu debiryaj sorunu diye ?
Yorum
-
Çağrı Destek söz konusu. Bugün Merte yarın bana. Bir Cumartesi sabahı buluşuruz. Gideriz servise bu arkdaşın debriyajı tutmuyo deriz Hepimiz de şahidiz. Bizim insigniaları ile kıyasalyın deriz Kaçırıyorsa servis elemanı da hak verir rahatça.Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: zeytinÇağrı Destek söz konusu. Bugün Merte yarın bana. Bir Cumartesi sabahı buluşuruz. Gideriz servise bu arkdaşın debriyajı tutmuyo deriz Hepimiz de şahidiz. Bizim insigniaları ile kıyasalyın deriz Kaçırıyorsa servis elemanı da hak verir rahatça.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagriOrjinal yazı sahibi: VDTbenimkide geçen gün çok yukarda kavradı kokuda oldu baya sonra aracı kapattım 1 saat gibi kendine geldi normalmi??
Nurettin abi, 10-15 kişiyi nereden buluyorsun, buluşmaya bile o kadar kişi gelmiyor....
diyerek biraz taş atıyım
[center][center]
2010 Mercedes C 180K AMG blackline
Yorum
Yorum