slm bugun insigna aldım suan serviste 60.000 bakımında aracım 2010 bej edition elegance modlei 1,6 turbo 180 beygir aracımda sag ön camurluk degişmiş kaput boyalı galerici arac kışın park halinde iken biri vurmuş benim kafama takılan airbag leri açtımı ki ? expert çi aracında o kadar hasarlı şase ve direklerinde bişey yok dedi direksiyon simidi kahverengi degişmişmidir ?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
bi bakarsanız arkadaşlar
Collapse
X
-
Ynt: bi bakarsanız arkadaşlar
bu ilandaki aracı aldım abi. bakarsam sürekli aklımda
OPEL insignia BİR nokta ALTI motor YÜZ SEKSEN beygir
Yorum
-
Edition'da kahverengi konsol yoktu diye hatırlıyorum ama tam emin değilim.
demiştim ama varmış, şu ilan fotoğrafında belli oluyor
InsigniaTEAM
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: sahin.digerleri farklı olunca kafamı yiyorum acaba airbaglar acılmısmı diye2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: sahin.arkadşlar aldım arabayı iç döşemede bej 180 beygir nasıl araba ya roket gibi masallah2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH
Yorum
-
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0466769/detay/
buda benim aracım edition ve içi aynı senin aracın gibi yani bunda bir sıkıntı yok.kahverengi olacak zaten.bide şöyle bir durum var airbag açmış olsa ne olur zaten kazalı araç almışsın adam illaki yaptırmıştır.eğer yaptırmadan kaplama yaptırmışsaki öyle bişey yapmazlar çünkü %99 kaskolu araçlarımız kaskodan halledilmiştir.sen aracın yürüyeninde sıkıntı yoksa bence kafana takacağın bir durum yok.aracının keyfine bak gerçekten sürüş zevki olarak bukadar tatmin edici pek fazla araç yok helede bu fiyata.
tekrara hayırlı olsun.2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz
2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı
Yorum
-
ahmet abi araba harika bişey benim araçta içi kahve rengi elegance modeli araca baktırdım expert e aracın sag ön camurluk degişmiş kaputta boya var başka sıkıntısı yok sordum galerici kesinlikle airbag lerinde sıkıntı yok dedi açmış olsa 10 bin liraya yakın tutar dedi gögüs araç kaskoluymus aracın yürüyeni harika tık yok bu fiyata alınacak tek araba benceOPEL insignia BİR nokta ALTI motor YÜZ SEKSEN beygir
Yorum
Yorum