Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ESP ve ABS Arızası

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: ESP ve ABS Arızası

Orjinal yazı sahibi: dawn1974
    Aynı arıza bu sabah bende oldu .Hadi hayırlısı .Aracı park ettim 15 dakka sonra gelip çalıştırdığımda birşey yoktu.Bir dahada yanmadı
    abi sana şaka yapmış araban haha
    Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
    [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Aynı arıza bu sabah bende oldu .Hadi hayırlısı .Aracı park ettim 15 dakka sonra gelip çalıştırdığımda birşey yoktu.Bir dahada yanmadı
      Bende de başlarda aracı durdurup yeniden çalıştırdığımda gidiyordu uyarı sonra sonra artık direk uyarı yazısı çıkmaya başlamıştı. Bu arada servisten aradılar parça gelmiş arabayı tekrar bıraktım parçanın onarımı için, yaklaşık 2 saat sürer dediler, ama 3-3,5 saat oldu arayan yok gelip alın aracınızı diye. İnşallah sorun abs sensörüdür, beyin meyin işine girdikmi yandığımızın resmidir. Aracın garantisi bitti çünkü. Bu arada sensör değişimi için toplam 150 TL fiyat çıkardılar.

Yorum

Stabili track diye yazı çıkarsa esp devreye giremiyor ve dikkatli kullanın derim bence bir servise götürün ben ilk aldığımda böyle bir sorun olmuştu versiyon güncelleyip sorunu çözdüler.
        2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Yok bende göstergelerin ortasındaki ekranda ,ingiliz anahtarı resmi ve altında da Servis : ESP yazısı çıkıyor. Ayrıca ABS ışığı ve kayan araç resminin olduğu ışık yanıyor sürekli.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: merttuna34
            Yok bende göstergelerin ortasındaki ekranda ,ingiliz anahtarı resmi ve altında da Servis : ESP yazısı çıkıyor. Ayrıca ABS ışığı ve kayan araç resminin olduğu ışık yanıyor sürekli.
            Bende de kayan araç resmi vardı ayrıca dediğim yazıda çıkıyordu yanlış bilgilendirmek istemem en iyisi bir bilir kişi elinden geçmesi.

Yorum

Bu sabah aynı arızadan odak'a bıraktım aracı .Sensör arızası olduğu çıktı meydana.Halledildi .Teşekkürler Odak.

Yorum

Bu sabah aynı arızadan odak'a bıraktım aracı .Sensör arızası olduğu çıktı meydana.Halledildi .Teşekkürler Odak.
                Bravo odak a o zaman bende bu sabah bıraktım aracı yaklaşık 2 saat sürer dediler, saat nerdeyse 14,30 oldu haber yok.

Yorum

MertTuna Abi aynı sorun bendede çıktı aynı dediğin gibi ESP servis uyarısı veriyor ve ABS ışığı ile kayan araba Işığı aynı anda yanıyor sorunu nasıl halletin neyden kaynaklandı

Yorum

Aynı sorun şuan benim arabamdada meydana geldi... ABS de ESP de çalışmıyor

Yorum

Hadiii, Herkeste Benzer Sıkıntı. Ben de Geçen Gün Tıp Fakültesine Gittiğimde Gölgeye Koyacam Aracı Diye Meğilli Bir Yere Park Ettim. Arka Sol Tekerlek İyice Aşağıda Kalmıştı Amortisör Görünecek Kadar. Çalıştırıp El Frenini Bıraktığımda Salmadı İlk, Sonra Saldı ve İngiliz Anahtarlı El Fireni İşareti Çıktı. Araç 10 Km yi Geçince Kayboluyor Durunca Beliriyordu Göz Kırparak. Sonra Kontağı Kapatıp Açtım Kesti. Bu Gün Tekrar Gezdim Bir Şey Yoktu. Ne bu Ya Uydudan Sinyal Verip Araçların Beynine Girip Masus Bozuyorlar mı???
                      Ahanda Videosu;

http://youtu.be/2sGm4xwOKmo

Yorum

Bu tür hatalar araçlar Dyno testine çıktığı zamanda oluşuyor araçlarımız da çok hassas kontrol mekanizmaları var büyük bir ihtimalle sizin tek tekerle ilgili bir olumsuz veriye lasladı ve uyarı ışığını yaktı daha sonra araç normal seyir esnasında iken tekrar kontrol ettiğinde sorun olmayınca kendi kendine düzeltti genelde bu tür olaylarda anahtarı çıkartıp hareket etmek başarılı oluyor ama çok uzun süreli ışık sönmüyorsa kesin bir sorun var demektir

Opel bizleri çok düşünüyor

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Dün uludağ da benimde başıma geldi aracın kutup başını sökün tekrar takın sonra sizden aracın camlarını açmayı isteyecek konfigre etmek için, yaptıktan sonra aracı 1 km civarında sürün esp ışığı sönecektir.

Yorum

aynı durum astra j de 500km.de başımıza geldi sensör değişti olmadı almanyadan abs beyni getirtildi sorun bitti,yani sensör değişimi olmadı beyin değişimi tamam
                            06 FA 1466 kışın karda tank,yazın asfaltta uçak.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                              Bu tür hatalar araçlar Dyno testine çıktığı zamanda oluşuyor araçlarımız da çok hassas kontrol mekanizmaları var büyük bir ihtimalle sizin tek tekerle ilgili bir olumsuz veriye lasladı ve uyarı ışığını yaktı daha sonra araç normal seyir esnasında iken tekrar kontrol ettiğinde sorun olmayınca kendi kendine düzeltti genelde bu tür olaylarda anahtarı çıkartıp hareket etmek başarılı oluyor ama çok uzun süreli ışık sönmüyorsa kesin bir sorun var demektir

Opel bizleri çok düşünüyor
                              Hmm. Wir Lieben Userer Autos

Yorum

Ya sanırım bu opelin kronik sıkıntısı. Bizim Vectra j bu hatayı 2 kez verdi ve biz hic bi zaman bi sensör ile kurtaramadık ilkinde abs beyninin dagıtıcı bi elemanı vardı beyinden gelen sinyalleri dağıtıyomuş 260 tl+ işcilik gibi bi fiyattı 2 yıl önce şimdi ise tekrar oldu ve bu sefer olay buyuk 2 haftadır araç bakımda beyin deişcekmiş bu sefer 2000tl civarı bi masraf söz konusu. Ya Opelden şikayetlenmek istemiyorum ama biz bu vectra c ye elektronik aksamlar yüznden yaklasık bi vectra parası harcadık yani... Ve bu kesinlikle şaka değil. Aracı 0 almıtık o yüzden her arızasını bilirim hepsi elektrnik temelli ağrızalardı ve dediğim gibi bir Vectra c alcak kadar daha para verdik ağrızalarına..

Yorum

İşleniyor...
                                X