Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Çözülemeyen otomatik kitlenen kapılar... (sanırım yolunu buldum)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Çözülemeyen otomatik kitlenen kapılar... (sanırım yolunu buldum)

Orjinal yazı sahibi: Spider_Volkan
    Orjinal yazı sahibi: ZEK74US
    Arkadaşlar ben bugün 3 kere denedim fakat yine de kendi kendine kilitlenmedi kapılar... Araç menüsünde hangi ayar var sizin acaba...
    kadir abi aracın cosmo mu?
    Evet cosmo...
    İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

yardımcı olur belkı 2011 ve sonrası modellerde kapı kılıtleme menu vs ayarları http://www.dailymotion.com/video/xgt...?search_algo=1
      2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

Arkadaşlar ben bugün 3 kere denedim fakat yine de kendi kendine kilitlenmedi kapılar... Araç menüsünde hangi ayar var sizin acaba...
        Kadir Bey;benim aracım da 2010, talimat izlenirse kapılarınız otomatik kapanır.
        Araç Ayarları-Elektrikli kapı kilitleme-Kapı açıkken kilitlenmenin önlenmesi fonksiyonu (açık)
        Kumanda ile kapıyı açıyoruz,fiilen kapıyı açtığımızda açma tuşuna tekrar basıyoruz.Araca binip kapıyı kapattıktan sonra (anahtar kontağa takılmadan önce) açma tuşuna son kez basıyoruz;15 saniye sonra kapınız kilitlenecektir

Yanlız,her defasında prosedürü tekrarlamak gerekiyor;bu da işin esprisine gölge düşürüyor.
        Onunla uğraşacağıma,basarım 'kilitle' tuşuna,olur,biter

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY
          Kadir Bey;benim aracım da 2010, talimat izlenirse kapılarınız otomatik kapanır.
          Araç Ayarları-Elektrikli kapı kilitleme-Kapı açıkken kilitlenmenin önlenmesi fonksiyonu (açık)
          Kumanda ile kapıyı açıyoruz,fiilen kapıyı açtığımızda açma tuşuna tekrar basıyoruz.Araca binip kapıyı kapattıktan sonra (anahtar kontağa takılmadan önce) açma tuşuna son kez basıyoruz;15 saniye sonra kapınız kilitlenecektir

Yanlız,her defasında prosedürü tekrarlamak gerekiyor;bu da işin esprisine gölge düşürüyor.
          Onunla uğraşacağıma,basarım 'kilitle' tuşuna,olur,biter
          Benim denemediğim yol kalmadı, fakat yine sonuç olumsuz anlamadım gitti...
          İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Spider_Volkan
            merhaba arkadaşlar
            hatırladığım kadarıyla yeni modeller ve otomatik şanzımanlı modeller dışında (benim aracım gibi) araçlarda şu otomatik kitlenen kapıları bir türlü bulamamıştık...
            sanırım sonunda ben durumu çözdüm...
            benim aracımda şu sırayla yazacaklarımı yaptığımda kapılar belli bir süre sonra otomatik olarak kitleniyor...
            1- kumanda kapı açma tuşuna bir kez basın ve kapı kilidini açın
            2- kapınızı açın
            3- kumanda kapı açma kilidine bir kez daha basın ve koltuğunuzu normal konuma getirin
            4- araca binin kapıları kapatın
            5- kumanda kapı açma kilidine bir kez daha basın
            6- kumandayı kontağa takın ve aracı çalıştırın
            7- biraz ilerleyin ve sihirli sesi duyun! tak! kapılarınız kitlendi! (en azından benim aracımınkiler kitleniyor)

yani normal durumdan farklı olarak kapınızı kapattığınızda bir kez daha açma tuşuna basıyorsunuz...

volkan
            Orjinal yazı sahibi: emrezxr
            birkez yapmak yeterli

Merhaba,

Gerçi Emre bir kez yapmak yeterli demiş ama yanlış anlamış olmamak için soruyorum:

* Bu işlemi sadece bir kez yaptıktan sonra araca her binişte herhangi bir işlem yapmadan hareket ettiğimizde kapıları kilitleyecek mi?

* Bir de bu işlemi geri çevirmek için bir yol var mı? Yoksa kutsal akü kablosu sökme işlemi mi çözüm olmalı?

Teşekkürler.

Yorum

Ben denediğimde oluyor.Fakat araç kapatılıp tekrar açıldığında işlemi baştan yapmak gerekiyor. Yani anlıyacağınız sorun tek seferde çözülmüş değil.
              2010 İnsignia 1.6 180 hp Cosmo + Dvd 800 Navi +Rear View Camera+Media Box + Sunroof + Olimpik Beyaz

Yorum

İşleniyor...
              X