Ynt: Çözülemeyen otomatik kitlenen kapılar... (sanırım yolunu buldum)
birkez yapmak yeterli
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Volkan arkadaşımızın yaptığı uygulama aslından şu; araç anahtarı cebimizdeyken yanlışlıkla kapı kilitleri açılması durumundan devreye giren güvenlik amaçlı bir kilitleme sistemi çoğu arabada vardır bu özellik tahminimce 15 sn kadar sonra kendiliğinden kilitliyor. Araç dışındanda deneyebilirsiniz. Kilit aç tuşuna basın ama kapıyı açmayın 15 sn sonra kendiliğinden kitlenecektir. Paylaşım için teşekkürler bu arada...
özelliği aktif yapmadıkmı volkanın tekniği ile yoksa basit bir sistemi araçın özeeliğio larakmı düşündük yani her giriştemi kapı açma düğmesine basacağız yoksa özelikmi ortaya çıktı.anlamadım .ben söylediği gibi yaptım 30 sn yada 45 sn arasında kapattı kapıları araç..
2013 BMW 320İ ED 1,6 170 hp beyaz modernline+comfort+tekno+sounroof 2010 COSMO 1,6T beyaz SATILDI.. 2011 MAZDA 2 PLAY 1,5 OTM... 2008 doblo 1,3 m.jet PREMİO
Volkan abinin dediği de, Murat abinin dediği de mantıklı bence yani araç içindeyken açma butonuna basıp kapıyı açmadığınız için de kilitliyor olabilir, kilit kombinasyonunu bulduğunuz için de kilitliyor olabilir. Opel böyle değlşik şeyleri seviyor Vectra C'de de otomatik kilitleme için garip bir tuş kombinasyonu gerekiyordu, ben ne yaptıysam becerememiştim
Ben kapilarin guvenlik amacli kilitlenmesini kapilar kilitli konumdayken acma dugmesine basilip hic acilmamissa kendini bir sure sonra kilitliyor diye biliyorum. Cunku anahtar kontaktayken bunu yapmasi sacma olurdu tabi ben yaniliyor da olabilirim opel bunu dusunmemis de olabilir onemli olan ben sacma bir sekilde de olsa kapilari otomatik kilitletebiliyorum artik
içeri her girişte kumandadan açma tuşuna basmak gerekiyor ..volkan tekniği için yani otomatik kilitleme gene çözemedik alternatif bir sistem ürettik.malesef ..
2013 BMW 320İ ED 1,6 170 hp beyaz modernline+comfort+tekno+sounroof 2010 COSMO 1,6T beyaz SATILDI.. 2011 MAZDA 2 PLAY 1,5 OTM... 2008 doblo 1,3 m.jet PREMİO
Arkadaşlar bu yazılanları denedim ama benim aracımda olmadı.Acaba ayarlar menüsündeki hareket halinde kapının kilitlenmesini önleme seçeneğiyle mi alakalı?
2010 İnsignia 1.6 180 hp Cosmo + Dvd 800 Navi +Rear View Camera+Media Box + Sunroof + Olimpik Beyaz
abi bende 2012 model astra j var. ben bahsettiğiniz ayarı konsoldaki config. tuşundan yaptım. Bende araçtan inince 30 sn sonra falan araç kendi kendine kilitlensin istiyorum ama o özellik bizim araçlarımızda yok herhalde conf. tuşunndan bulamadım. Acaba kombinasyon mu gerekiyor bahsettiğiniz gibi
Sizin istediginiz ozellik siz aractan inince kendi kendine olmuyor. Eger aracin kilidini acip kapilari belli bir sure acmazsaniz kendiliginden kilitleniyor.
Yorum