öncelikle merhaba.. bugun aracımı 2 dakika bi yere park edip döndüğümde çalıştırdım ve bu uyarıyı aldım daha sonra aracı cihaza bağlattım ve şişirebilir güvenlik algılama ve teşhis modülü ile iletişimi kaybetti bana beyinde sorun olabilcegini solediler fakat ben mudahale ettirmedim şimdilik.. bu konuda bilgisi olan arkadaş warmı ?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
servis hava yastığı.
Collapse
X
-
Ynt: servis hava yastığı.
bu arada sölemeyi unuttum sildiremem çünkü direk bağlantı yapamıolar farklı biyerden genel ayarlardan mı ne bakıolar bu hatayı goruolar. direk airbagı seçip hatayı ogrenemedıler baglantı başarısız diyor herseferinde.. başka makinalardada denettirdim yine aynı problem cıktı..
Yorum
-
Merhaba,
geçmiş olsun, aracı park ederken darbe sensörlerinden birini bir yere dokundurmuş olabilirmisiniz? arızanın silinmesi gerekiyor aracı akü kutup başıyla resetleyerek dada MDI cihazıyla bir şekilde silinmeli, arıza sistemde kaldığı sürece kaza anında aırbag açılmayacaktır. Araçta elektriksel yada kontrol ünitesinden kaynaklanan başka bir sorun var ise seyir esnasında kendiliğinden aırbagların açılması bile mümkün otoyolda giderken birden aırbag açılıp yüzünüzü kapatabilir bir an önce aracı yaptırmalısınız.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: seb0yok bı yere dokundurmadım.. kutup başı sokup taktırıcam sımdı gıdıp cıhazlada tekrar sıldırmeyı denıycem. tesekkurler ılgınıze.Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: seb0ya bugun bişey daa farkettim bu arıza beraber benim emniyt kemerleri uyarısda ötmüyor :s aynı anda olmuş bellki..
bence sensör bağlantılarını ve airbag bağlantılarını kontrol ettirin.
"iletişimi kaybetti" diye arıza vermesi bence fişlerde veya kablolarda bir sorun olduğunu gösteriyor.
zaten airbag fişleri birçok araba için kronik arızadır, genelde koltuk hareketlerinde fişler yerinden oynayınca anlık kesinti yaşayıp arıza verir.InsigniaTEAM
Yorum
Yorum