Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bir-İki Sorum Var..

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Bir-İki Sorum Var..

Arkadaşlar merhabalar,

Belki daha önce forumda yazılmıştır ama rastlayamadım, araç ayarlarıyla ilgili aşağıdaki sorularım konusunda bilgisi olan var mıdır;

- Arabaya binip hareket ettiğimde kapılar kilitleniyor, güzel ancak inmek istediğimde sadece şöför kapısı açılıyor diğer üç kapı kilitli kalıyor, benim gibi binmeden önce arka koltuğa palto, çanta vb. koyan biri için eziyet oluyor, bunu çözmenin yolu var mıdır?

- Biryerlerde aynaların anahtarlığa uzun süre basarak kapatılıp açılabildiğini okumuştum, ancak benimkiler açılmıyor, epey kurcalamama rağmen bu ayarı da bulamadım.

Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

1.4T Su Mavisi + Sunroof Paketi + Landirenzo Omega Kit LPG

Ynt: Bir-İki Sorum Var..

ilk sorunuzun cevabi arac ayarlarindan iptal edebilirsiniz. ikinci sorunuzun cevabi bu durum sadece cosmo donanimda olabiliyor diye biliyorum.

Yorum

Araç ayarlarında var .orada tüm kapıların yada sadece sürücü kapısı diyor.oaradan ayarlanıyor

1,4 turbo.sunroof, necvox navigasyon, beyaz (gitti güzelim cosmo)

Yorum

birinci konu benim bildiğim kumandaya bir kere basarsan şöför kapısı açılır 2 kere basarsan tüm kapılar açılıyor 2.özellik cosmolarda var
        06 FA 1466 kışın karda tank,yazın asfaltta uçak.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ferhanaltunel
          birinci konu benim bildiğim kumandaya bir kere basarsan şöför kapısı açılır 2 kere basarsan tüm kapılar açılıyor 2.özellik cosmolarda var
          Ferhat abi, senin dediğin kumanda olayı araç ayarlarından seçilebiliyor.ister tüm kapılar tek seferde, ister 1.de sürücü, 2.de tüm kapılar şeklinde seçebiliyorsun.

aynaların otomatik kapanması işlevi sadece cosmo donanım paketinde mevcut.inşallah ilerleyen günlerde Utku abinin desteği ile edition elegance araçlara eklenecek bu özellik..

Yorum

Cevaplar için teşekkürler, ilk soru için biraz daha kurcalamak gerekiyor demekki ayarları, aynaların katlanmaması ise acıklı olmuş, sonuçta bu açıdan iki paket arasında donanımsal bir fark yok.

Neyse, Utku bey şu işleri bi netleştirsin de yaptırırız
            1.4T Su Mavisi + Sunroof Paketi + Landirenzo Omega Kit LPG

Yorum

İşleniyor...
            X