araba 1,6 180. yeni başladı 4-5 gündür. ilk çalıştırdığımda çalışmaya başlamasıyla beraber 1-2 sn kııırrrr diye ses geliyor. sonra ses kesiliyor.bugün gene yaptı bende çalıştırdıktan sonra yaklaşık 1 dk.sonra kontağı kapattım. sonra gene çalıştırdım bu kez bir ses gelmedi.acaba bu ses ne olabilir bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
acil soru destek
Collapse
X
-
Ynt: acil soru destek
aynısı bende de var arkadaşım. ancak kırrr diye değil kargg diye ilk marşla ses geliyor ilk çalıştırdığımda oluyor.anında kesiliyor. ikinci üçüncü çalıştırmada olmuyor. bende merak ettim ancak o kadar kafaya takmadım..2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH
-
Ynt: acil soru destek
ilk çalıştırmada gösterge panelindeki ikaz ışıklarını beklemeden çalıştırırsanız bu tarz sesler duymanız normaldir, araç kendi sürüş için bazı hazırlıkları yapıyor, kendini test ediyor vs vs. duyduğunuz ses fardan gelmiş olabilir, yada araç fren testi yaparken tıkır diye bi ses gelir, oda olabilir, hatta fren pedalından hissedebilirsinz bunu....
Yorum
Yorum