Arkadaslar merhaba, elimde 215-45-18 pzero rosso lastik var eski arabamdan cikartmistim. Bunu 2.0 cdti arabamda kullansam nasil olur? Orjinal lastikler 245-45-18 olmasi lazim hic surtme vb yasarmiyim ve arac kac cm dusmus oluyor?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İnsignia lastik ebati
Collapse
X
-
Ynt: İnsignia lastik ebati
Orjinal yazı sahibi: cagrisitede çok aktif olmayan biri 19" jantlara yapmıştı abi, dar taban lastik takmış çok anormal duruyodu
offsetli jant olsa o görüntüyü kaldırıyor ama normal jantlara olmaz
evet hiç hoş durmuyor, benim de arka jantta bu durum çok azda olsa var, çok belli olmuyor....
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: PATRONanladım arkadaşlar tamam teşekkür ederim soğudum takmıyorum diğer lastiklerimi takacağım orjinal.
yukarıdaki benim aracın fotosun lastik sadece bi numara küçük görüntü bu şekilde, yani lastik 255 olması gerekirken 245, 245 olası gerekn lastik yerine 215 takarsan çağrı kardeşimizin koyduğu fotoğraflardaki araçlar gibi olur...
Yorum
-
Anladım Hasan bey, Çağrı arkadaşımızın koyduğu fotolarıda görünce vazgeçtim zaten. Saat 8 gibi lastiklerimi taktım yeni 245-45-182010 Opel İnsignia 2.0 CDTI Cosmo 160 hp - DVD800 Navigasyon Paketi
2011 Opel Astra Cosmo 1.4T 140 hp
Yorum
-
lastik konusunu arayınca yeni konu açmak istemedim, benimde bir sorum olacak;
aracımı yeni aldım ebatları: 225-55-17 fakat stil paketlerde ki 18 inç'e yükseltmek istiyorum,
18 inç için en uygun ebatlar hangisir?
lastik markası olarak bir öneri varmıdır?
jant için opelin orjinal jantları nerelerden temin edilebilir?
şimdiden teşekkürler arkadaşlar.İnsignia 1.4T-140hp (Ecufast +30hp), Necvox Navi-Infinity surround system,Sprint booster, Çift egzoz uygulaması
Yorum
-
245/45 R18 uygundur (fabrika verileri)
Orjinal jantı yetkili servisten bulabilirsiniz (biraz pahalıdır) yada sahibinden.com'da çıkma jant bulabilirsiniz. belki forum üyelerimizden de satmak isteyen olabilir.
bu arada Odak'ta çıkma Cosmo jantı varInsigniaTEAM
Yorum
Yorum