Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia lastik ebati

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İnsignia lastik ebati

Arkadaslar merhaba, elimde 215-45-18 pzero rosso lastik var eski arabamdan cikartmistim. Bunu 2.0 cdti arabamda kullansam nasil olur? Orjinal lastikler 245-45-18 olmasi lazim hic surtme vb yasarmiyim ve arac kac cm dusmus oluyor?
    2010 Opel İnsignia 2.0 CDTI Cosmo 160 hp - DVD800 Navigasyon Paketi
    2011 Opel Astra Cosmo 1.4T 140 hp

Ynt: İnsignia lastik ebati

215lik lastik Insignia'da özellikle de cosmo'da bisiklet tekeri gibi durabilir
    InsigniaTEAM

Yorum

215 ölçüsü lastiğin iz genişliğidir, orjınal olan ölçü 245 yani 24,5 cm dir, siz 215 yani 21,5 cm takmaya çalışırsanız olmaz, lastik dar kalır, hava basamazsınız....

Yorum

aslında takılırda çakal kasa bmw'lerin borbetleri gibi olur tabi lastiğinde ona uygun olması lazım sanırım. kısaca gereksiz
        InsigniaTEAM

Yorum

çağrı bildiğin gibi ben bmw jantı kullanıyorum, bmw lerde arka jantlar önlere göre daha geniş, benim arkada kullandığım 245 lastik bile janta ufak kaldı, 255 kullanmam lazım, 245 yerine 215 kullanmak tahminimce lastik jantın içinde kaybolur gider....

Yorum

sitede çok aktif olmayan biri 19" jantlara yapmıştı abi, dar taban lastik takmış çok anormal duruyodu
            offsetli jant olsa o görüntüyü kaldırıyor ama normal jantlara olmaz

InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
              sitede çok aktif olmayan biri 19" jantlara yapmıştı abi, dar taban lastik takmış çok anormal duruyodu
              offsetli jant olsa o görüntüyü kaldırıyor ama normal jantlara olmaz

evet hiç hoş durmuyor, benim de arka jantta bu durum çok azda olsa var, çok belli olmuyor....

Yorum

anladım arkadaşlar tamam teşekkür ederim soğudum takmıyorum diğer lastiklerimi takacağım orjinal.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: PATRON
                  anladım arkadaşlar tamam teşekkür ederim soğudum takmıyorum diğer lastiklerimi takacağım orjinal.

yukarıdaki benim aracın fotosun lastik sadece bi numara küçük görüntü bu şekilde, yani lastik 255 olması gerekirken 245, 245 olası gerekn lastik yerine 215 takarsan çağrı kardeşimizin koyduğu fotoğraflardaki araçlar gibi olur...

Yorum

Anladım Hasan bey, Çağrı arkadaşımızın koyduğu fotolarıda görünce vazgeçtim zaten. Saat 8 gibi lastiklerimi taktım yeni 245-45-18

Yorum

Orjinal yazı sahibi: PATRON
                      Anladım Hasan bey, Çağrı arkadaşımızın koyduğu fotolarıda görünce vazgeçtim zaten. Saat 8 gibi lastiklerimi taktım yeni 245-45-18

Yorum

lastik konusunu arayınca yeni konu açmak istemedim, benimde bir sorum olacak;

aracımı yeni aldım ebatları: 225-55-17 fakat stil paketlerde ki 18 inç'e yükseltmek istiyorum,
                        18 inç için en uygun ebatlar hangisir?
                        lastik markası olarak bir öneri varmıdır?
                        jant için opelin orjinal jantları nerelerden temin edilebilir?

şimdiden teşekkürler arkadaşlar.
                        İnsignia 1.4T-140hp (Ecufast +30hp), Necvox Navi-Infinity surround system,Sprint booster, Çift egzoz uygulaması

Yorum

245/45 R18 uygundur (fabrika verileri)
                          Orjinal jantı yetkili servisten bulabilirsiniz (biraz pahalıdır) yada sahibinden.com'da çıkma jant bulabilirsiniz. belki forum üyelerimizden de satmak isteyen olabilir.
                          bu arada Odak'ta çıkma Cosmo jantı var
                          InsigniaTEAM

Yorum

aracımda 18'' jant mevcut ; orjınalı 245 45 18 ancak 255 45 18 almak ıstıyorum. tavsıye edermısınız? sorun yaşarmıyım? surtme vs vs

Yorum

Bildiğim kadarı ile sürtme olmuyor

Benim kışlıklar 255x35x19

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

İşleniyor...
                              X