Murat abi egzozların uçları yok.tamponun altına saklamışlar dizellerdeki gibi.
hmm anladım Uğurcum.. ama kötü olmuş yav :/ bizim araçlarımız egzozlarla daha farklıydı neden böyle yaparlar anlamıyorum. ..arabayı hafifletmek için mi diyecem ama iki tane egzoz ne kadar hafifletirki
egzozların yeni gelen İnsignia larda kaldırılacağını bende okumuştum forumdan ama bayiye sorduğumda öyle birşey yok dediler.
benim bildiğim yalnızca Edition 1.4 T ve 1.6 T lerde krom kaplı spor egzoz olmayacak. Cosmo lardaki spor çift egzoz hep olacak.. egzozlar sadece Cosmo donanımla orjinal halde gelmeye devam edecek..
egzozları ve bagaj kapağındaki TURBO yazıları kaldırılan İnsignia modelleri yeni gelen ve gelecek tüm Edition donanımlı modeller..
Egzozu anlarım da edition diye Turbo yazısını sökmeye ne gerek var ki dknow
Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
egzozların yeni gelen İnsignia larda kaldırılacağını bende okumuştum forumdan ama bayiye sorduğumda öyle birşey yok dediler.
benim bildiğim yalnızca Edition 1.4 T ve 1.6 T lerde krom kaplı spor egzoz olmayacak. Cosmo lardaki spor çift egzoz hep olacak.. egzozlar sadece Cosmo donanımla orjinal halde gelmeye devam edecek..
egzozları ve bagaj kapağındaki TURBO yazıları kaldırılan İnsignia modelleri yeni gelen ve gelecek tüm Edition donanımlı modeller..
Egzozu anlarım da edition diye Turbo yazısını sökmeye ne gerek var ki dknow
oldu olacak opel amblemlerini de söksünler, insignia yazısını da söksünler, bu nedir yaaa, birileri bu gidişe bi dur demeli
Yorum