Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2012 Modellerde Spor Egzoz

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 2012 Modellerde Spor Egzoz

murat kardeş pm den resimlerin yerini belirttim
    06 FA 1466 kışın karda tank,yazın asfaltta uçak.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ferhanaltunel
      murat kardeş pm den resimlerin yerini belirttim
      tamamdır abi bakıyorum, teşekkür ederim

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Absinthe
        Murat abi egzozların uçları yok.tamponun altına saklamışlar dizellerdeki gibi.
        hmm anladım Uğurcum.. ama kötü olmuş yav :/ bizim araçlarımız egzozlarla daha farklıydı neden böyle yaparlar anlamıyorum. ..arabayı hafifletmek için mi diyecem ama iki tane egzoz ne kadar hafifletirki

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Hayırlı olsun gerçekten spor egzoz çok yakışıyor bu araca.
          2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Orjinal yazı sahibi: efemuratt
            egzozların yeni gelen İnsignia larda kaldırılacağını bende okumuştum forumdan ama bayiye sorduğumda öyle birşey yok dediler.

benim bildiğim yalnızca Edition 1.4 T ve 1.6 T lerde krom kaplı spor egzoz olmayacak. Cosmo lardaki spor çift egzoz hep olacak.. egzozlar sadece Cosmo donanımla orjinal halde gelmeye devam edecek..

egzozları ve bagaj kapağındaki TURBO yazıları kaldırılan İnsignia modelleri yeni gelen ve gelecek tüm Edition donanımlı modeller..

Egzozu anlarım da edition diye Turbo yazısını sökmeye ne gerek var ki dknow
            Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
            Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
            VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan
              Orjinal yazı sahibi: efemuratt
              egzozların yeni gelen İnsignia larda kaldırılacağını bende okumuştum forumdan ama bayiye sorduğumda öyle birşey yok dediler.

benim bildiğim yalnızca Edition 1.4 T ve 1.6 T lerde krom kaplı spor egzoz olmayacak. Cosmo lardaki spor çift egzoz hep olacak.. egzozlar sadece Cosmo donanımla orjinal halde gelmeye devam edecek..

egzozları ve bagaj kapağındaki TURBO yazıları kaldırılan İnsignia modelleri yeni gelen ve gelecek tüm Edition donanımlı modeller..

Egzozu anlarım da edition diye Turbo yazısını sökmeye ne gerek var ki dknow
              oldu olacak opel amblemlerini de söksünler, insignia yazısını da söksünler, bu nedir yaaa, birileri bu gidişe bi dur demeli

Yorum

İşleniyor...
              X