Duyuru

Collapse
No announcement yet.

115 hp li arkadaşlar!!!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 115 hp li arkadaşlar!!!

lütfen 115 hp insignia sahipleri araçlarının yakıt değerlerini yazsınlar.
    [center][center]      

2010 Mercedes C 180K AMG blackline

Ynt: 115 hp li arkadaşlar!!!

Yeni insignia alıcamda 180 lik cosmo 6 li cd changer varmi araçta bugun inceledim cdc 400 dıye yazıyordu araçda fakat giriş tek ordan 6 taneyi siraylamı alıyor bilgiler için tşk. konuyla pek alakası yok iyi akşamlar iyi forumlar.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: VDT
      lütfen 115 hp insignia sahipleri araçlarının yakıt değerlerini yazsınlar.
      benim eski araçta (115 hp) 9.8 di ,yeni araçta fazla kullanamadım ama 12.5 gözüküyordu

Orjinal yazı sahibi: InsigniaX
      Yeni insignia alıcamda 180 lik cosmo 6 li cd changer varmi araçta bugun inceledim cdc 400 dıye yazıyordu araçda fakat giriş tek ordan 6 taneyi siraylamı alıyor bilgiler için tşk. konuyla pek alakası yok iyi akşamlar iyi forumlar.
      benim bildiğim kadarıyla 2009 üretim edition + elegance paketli araçlarda cdc400 var ve bunlarda 6'lı cd changer mevcut fakat 2010 üretim edition + elegance paketlerde cd400 var bunda tek cd çalar fakat usb giriş mevcut
      1.6 T 2010 Olimpik Beyaz Edition-Elegance

Yorum

2010 modellerde tek cd çalar ve USB girişi var.

2011 Astra J Sport 1.3 Eco - Siyah - Navi

Yorum

2010 modellerin bir kısmında CDC400 yani 6'lı CD Changer var.
          Bir kısmında CD400 var. (Tek CD Changer)

CDC400 'de CD'leri tek tek ve sırayla yüklüyorsunuz.
          2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mehmet
            2010 modellerin bir kısmında CDC400 yani 6'lı CD Changer var.
            Bir kısmında CD400 var. (Tek CD Changer)

CDC400 'de CD'leri tek tek ve sırayla yüklüyorsunuz.
            tabi cd'leri takarken benim gibi "Load" tuşuna basmayı unutmamak lazım. yoksa uzun uzun düşünüyor insan bu niye almıyor diye ihihi

Orjinal yazı sahibi: InsigniaX
            şimdiden hayırlı olsun, sizi de tanıyabilirmiyiz?
            InsigniaTEAM

Yorum

arkadaş cosmo demiş cosmoların hepsinde 6 lı cd var diye biliyorum??
              Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: insigniaT
                arkadaş cosmo demiş cosmoların hepsinde 6 lı cd var diye biliyorum??
                2010 modellerin belirli bir döneminden sonra CDC400'ler "CD400" oldu, tek cd okuyucu + USB geldi.
                + arkada 230v priz de var ihihi
                InsigniaTEAM

Yorum

115 lik aracımla sanırım tüketim rekorları bende.Birkaç örnek vereyim
                  İzmir-Ayvalık arası hız 70-90 km/h arası 4 kişi araçta ortalama tüketim 6,3 lt/100km
                  İzmir-Çeşme arası ortalama hız 120km/h CC ile+15 km stabilize yol 30km/h hız da ortalama tüketim 7lt/100km
                  İzmir-Isparta arası 4 kişi + 50 kg yük full depo gidiş dönüş yarım depo 2 kişi eşya az 100 km/h ort hız tüketim 6,5lt/100 km

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
                  17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
                  35GB5825  A Rh+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: taner
                    115 lik aracımla sanırım tüketim rekorları bende.Birkaç örnek vereyim
                    İzmir-Ayvalık arası hız 70-90 km/h arası 4 kişi araçta ortalama tüketim 6,3 lt/100km
                    İzmir-Çeşme arası ortalama hız 120km/h CC ile+15 km stabilize yol 30km/h hız da ortalama tüketim 7lt/100km
                    İzmir-Isparta arası 4 kişi + 50 kg yük full depo gidiş dönüş yarım depo 2 kişi eşya az 100 km/h ort hız tüketim 6,5lt/100 km
                    vallahi süper..
                    tebrikler clapclap
                    ben de bir iki haftaya kadar en az yaktırma denemelerine başlayacağım.. şu aralar merak eden arkadaşlarıma ""insignia power"" gösterdiğim için tüketim biraz yükseldi..

F20 116i Sportline Deep Sea Edition

Yorum

Shell'in bir yarışması var, Türkiye'de en az yakıt tüketen kişiyi Almanya'ya büyük yarışa götürüyor, orada da en az yakıtı tüketmeye çalışıyorsunuz ihihi
                      InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                        Shell'in bir yarışması var, Türkiye'de en az yakıt tüketen kişiyi Almanya'ya büyük yarışa götürüyor, orada da en az yakıtı tüketmeye çalışıyorsunuz ihihi
                        Zaten Ecoflex yarışmasına kayıt oldum.Belki gideriz yarışa

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
                        17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
                        35GB5825  A Rh+

Yorum

Tr de zaten herkez rekor kırıyor bu benzin fiyatlarıyla

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mertk
                            Tr de zaten herkez rekor kırıyor bu benzin fiyatlarıyla
                            İnsignia 1.6 Turbo edition elegance paket 17" jant teknik gri

Yorum

insignia power denemelerden sonra ortalama hızın 56,4 ortalama tüketimim 9,9 olmuş

F20 116i Sportline Deep Sea Edition

Yorum

İşleniyor...
                              X