herkeze merhabalar;
arkadaşlar aracımı 2 gün önce teslim aldım. belki normaldir ama performansı BENİ tatmin etmedi . bu durum hakkında bir kaç sorum olacak. forumda bir konu içerisinde sormuştum ama cvp alamadım. bu sebeble yeni konu açtım...
aracım 2.0cdti 130 bg 300 tork
1) aracımın gücünü hissedilir şekilde ne kadar arttırabilirim?
2) bu işlemi nerede ve nasıl yaptırabilirim? bu konu hakkında hiç bilgim yok chip power box felan bir sürü şey var nette...
3) bu işlemler sonucunda aracım garanti kapsamından çıkarmı? eğer çıkarsa çıkartmadan yapılabilecek başka bir işlem varmı?
4) bu işlemler motora veya araca bir zarar verirmi?
birde bu konuyla alakalı değil ama bir iki sorum daha olacak???
5) aracımı 2 gün önce ilk aldığımda aracın yakıt tüketimi 42 lt idi henüz 1000km olmadı ama 9.6 ya düştü bu değer dahada düşer mi?
6) aracın lastik ebatları 245 45 ZR 18" bu lastiklerin hava basıncı ne olmalı?
sizleri sıktıysam kusura bakmayın...
arkadaşlar aracımı 2 gün önce teslim aldım. belki normaldir ama performansı BENİ tatmin etmedi . bu durum hakkında bir kaç sorum olacak. forumda bir konu içerisinde sormuştum ama cvp alamadım. bu sebeble yeni konu açtım...
aracım 2.0cdti 130 bg 300 tork
1) aracımın gücünü hissedilir şekilde ne kadar arttırabilirim?
2) bu işlemi nerede ve nasıl yaptırabilirim? bu konu hakkında hiç bilgim yok chip power box felan bir sürü şey var nette...
3) bu işlemler sonucunda aracım garanti kapsamından çıkarmı? eğer çıkarsa çıkartmadan yapılabilecek başka bir işlem varmı?
4) bu işlemler motora veya araca bir zarar verirmi?
birde bu konuyla alakalı değil ama bir iki sorum daha olacak???
5) aracımı 2 gün önce ilk aldığımda aracın yakıt tüketimi 42 lt idi henüz 1000km olmadı ama 9.6 ya düştü bu değer dahada düşer mi?
6) aracın lastik ebatları 245 45 ZR 18" bu lastiklerin hava basıncı ne olmalı?
sizleri sıktıysam kusura bakmayın...
Yorum