Duyuru

Collapse
No announcement yet.

chip yardım bir kaç sorum var???

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• chip yardım bir kaç sorum var???

herkeze merhabalar;

arkadaşlar aracımı 2 gün önce teslim aldım. belki normaldir ama performansı BENİ tatmin etmedi . bu durum hakkında bir kaç sorum olacak. forumda bir konu içerisinde sormuştum ama cvp alamadım. bu sebeble yeni konu açtım...

aracım 2.0cdti 130 bg 300 tork

1) aracımın gücünü hissedilir şekilde ne kadar arttırabilirim?

2) bu işlemi nerede ve nasıl yaptırabilirim? bu konu hakkında hiç bilgim yok chip power box felan bir sürü şey var nette...

3) bu işlemler sonucunda aracım garanti kapsamından çıkarmı? eğer çıkarsa çıkartmadan yapılabilecek başka bir işlem varmı?

4) bu işlemler motora veya araca bir zarar verirmi?

birde bu konuyla alakalı değil ama bir iki sorum daha olacak???

5) aracımı 2 gün önce ilk aldığımda aracın yakıt tüketimi 42 lt idi henüz 1000km olmadı ama 9.6 ya düştü bu değer dahada düşer mi?

6) aracın lastik ebatları 245 45 ZR 18" bu lastiklerin hava basıncı ne olmalı?

sizleri sıktıysam kusura bakmayın...
    2010 BMW 320d Lci

KUL BELÂ GÖRMEZ HAK YAZMADIKÇA , HAK BELÂ YAZMAZ KUL AZMADIKÇA...

Ynt: chip yardım bir kaç sorum var???

1 evet artar
    2 istanbulda bir iki yer var
    3 garanti bozulur
    4 evet motoru yipratir
    5 kullanim seklinize gore duser
    6 34-34 yapin

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

teşekkür ederim fatih bey hızla kısa ve net cevabınız için iyi akşamlar diliyorum...
      2010 BMW 320d Lci

KUL BELÂ GÖRMEZ HAK YAZMADIKÇA , HAK BELÂ YAZMAZ KUL AZMADIKÇA...

Yorum

Merhaba abi.

1-) Remap ile %30 Kadar Artar Aracının Gücü , Veya en azından böyle düşünüyorum. Bunun üzerine chip yaptırırsan kanatlanır araç , 195 Hp-450 ye yakın tork elde edeceğini düşünüyorum.

2-) Fatih abi cevap vermiş ben İstanbulu bilmem de Pek

3-) Kısmi Garanti Bozulur demişti özlem abla

4-) Motora zarar verebilir.

5-) Abi 42 Lt. Dizelde Korkunç Bir Rakam Bu forumda 160 lık Flexi kullanıcıları var aşırı agresif kullanımda sport modda en fazla 13 Lt Ortlama görebilmişler. Normal kullanıyorsan 7-8 Ltye düşer

6-) Fatih abi demiş ama ben de diyim kışın 36-36 basanları gördüm ama yazın 33-34 Basın.

Fatih abi onaylasın bence bunları burda o varken bana laf düşmez
        Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho

Yorum

Aracın lastikleri için bence 34 çok fazla zıplıyor araç bende 19 jant 255 40 var 32 de havalar .. Dizele chiple falan uğraşma hem garanti açısindanda anlamsız..ben 160 Dizele tuning box taktırdım tabi sprint boosterla birlikte arac performansı oldukça yükseldi..sanırım 190 bg falan oldu..istediğin zaman bu parçayı söktürüp başka Aracada taktirma sansin var...garantide sıkıntısı yok..
          2012 2.0 cosmo dizel 160+30 bg 390 tork/irmscher bodykit/19 BMW jant/255 40 Pirelli Pzero lastik/kicker bas ve mid tklar/m aqustic amfiler/m aqustic equlazier/
          cylone multimedya/logo iptalleri/İrmscher ön panjur/yan ayna sinyaller/led aydınlatma/ sprint booster/tuning box etc..

Yorum

denemelik box temin edilir
            2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
            [center]

Yorum

İşleniyor...
            X