oncelikle herkese gunaydin bu sabah sinava calismak icin 7 gibi okula ciktim aracimi calistirdim hirsizlik tesebbusu uyarisi gibi bir uyari aldim neyse diyip okula geldim yol boyu sari renkli kilit isigi yanarak geldim okulda stop edip aracimi anahtar ile uzaktan kitledim sonra tekrar calistirdim uyari gitti asil anlamadigim kapali garajda bu uyari nasil oldu en son stopta aracima uyari uzerine yikama suyu koymustum koyarken arac otomatik kilitlenmisti ben kaputu acik su koydugum icin boyle olabilirmi servise gitmeme gerek varmi bir yerlere arac sinyal yolluyor mu
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
hirsizlik koruma sistemi
Collapse
X
-
Ynt: hirsizlik koruma sistemi
banada bugun oldu araci aldim ikinci gun ise gidecem kontagi cevirdim tak tuk seler yok hirsizlikmis felan filan rezillik ya guya is yapmis kendi kendine kutup basi felan hepsini soktum taktim en sonunda butun isiklar gitti bende rahat ettim ...bildigin markayi degistirmenin cezasi pahaliya patlacak gibi gorunuyor simdiden bakalimbazen herseyden vazgecesim geliyor ...ama birden zaten hicbiseyimm olmadigini anliyorum ve huzurrrrrrr
Yorum
-
Ynt: hirsizlik koruma sistemi
bu sıkıntının sebebi hızlı bir şekilde kontağı çevirmekten kaynaklanıor, kontağı taktıktan sonra tüm ışıkların sönmesini bekleyin, öyle çalıştırın aracınızı
ORCA : OPC Line + FlexRide + DVD800 NAV + SunRoof + Spor Ort Deri Koltuklar +Infinity Sound System+19"Jant+SprintBooster+Cosmo 1.6 180 Hp
Yorum
Yorum