yaklaşık 5 aydır uğraştığım konuyla olan tecrübemi sizlerle paylaşmak istedim.2011 edition elegance araç sahibiyim ve aracın 2. Sahibiyim.araç istanbul opel erdemirler çıkışlı ve eski sahibi araca dvd navigasyon geri görüş kamerası koltuk başlarında ekran ve kısalara philips photon serisinden 8000 k lık xenon far taktırmış bende izmirde oturuyorum ve farların 2side su alıyor.erdemirleri aradım onalarda çözüm olarak aracı en yakın opel servisine götürün farlara izolasyon yaptırın dediler bende opel egeme gittim izolasyonu orda yaptırdım farlar bidaha su almıcak derken 1 hafta geçmeden yine su almaya başladı 2 side tekrar aradım opel erdemirleri sorun devam ediyor dedim onlarda farlarınıza xenon takıldığından dolayı garantiden değişim olmayacağını ve değişim olursada farların ücretini servisimiz tarafından karşılanacağını söylediler ama bunu söyleyeli 5 ay geçti.torbalıdaki opel servisine sürekli şikayet yazdım ve erdemirlerdeki servis müdürü mehmet bey aradı sağ olsun konuyla bayağı geçte olsa ilgilendi farları opel egeme gönderdiler ve değişim yapıldı.sizlere tek tavsiyem konu ne olursa olsun yılmayın sürekli torbalıdaki müdürlüğe şikayet yazın arayın yada kesinlikle ilgileniyolar.bide 27000 km debriyaj bitti bulgaristandaken çekiciyle lüleburgazdaki opel inana kaskodan karşılanarak çektirdim aracı 2 günde arabayı yaptılar ve kullanıcı hatası dediler doğal olarak 1300 tlye patladı disk balata ve rulmanlar komple değişti.araba güzel ama bide parçaları ucuz olsa helede yakıtı az olsa 10 numara olcakta neyse herşeye rağmen şükür
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
garantiden farların 2side değişti
Collapse
X
-
Ynt: garantiden farların 2side değişti
Baskı balata debriyaj falan filan kullanıcı hatasıdır. Çok çok az km de biter ise o zaman garantiden değiştiriyorlar. Değiştirme işlemlerinin hepsi servis de garanti sorumlusuna ait. Arabayı satarken canım cicim derler elleri ovuştururlar değişime geldimi iş kullnıcı hatası derler. Ben de ikinci el aldım ki araç ople izmir müdürünün aracıymış öyle dediler. Arka sol ve sağ ön farları hemen değiştirttim. O konuda sorun çıkarmadılar sağolsunlar.
Bundan önce Corsa vardı bende. Havalandırmaların içindeki sağa sola dönen şeylerin 3 havalandırmada da bozuldu. Garantiden değiştirmek için gittim adam bana kullanıcı hatası dedi )) önce bi güldüm baya bi siniriden sonra dedimki canım kardeşim şu serviste bu araba kadar temiz bir araba varmı dedim. Yok çok iyi bakıyorsunuz temiz kullanıyorsunuz dedi.. E o zaman ben bu akdar bakıyorum da bu havalandırmaların içine tornavida sokup ben mi kırdım da kullanıcı hatası diyosun dedim ) sustu... 4ünü de değiştirdi
Yorum