Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ufak tefek sorunları olan insignia :)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: SORUNLU INSIGNIA YARDIMMM!!!

sorunlarınızın çözülmesi güzel. hayırlı olsun diyelim. yakıtta ben de 10,5 e geriledim. zamanla azalıyor hakkaten.

Yorum

Ynt: SORUNLU INSIGNIA YARDIMMM!!!

Resul kardesim o zaman lutfen su basligi degistir de bilen bilmeyen yanlis anlamasin ihihi

Yorum

Ynt: ufak tefek sorunları olan insignia

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
        Resul kardesim o zaman lutfen su basligi degistir de bilen bilmeyen yanlis anlamasin ihihi
        valla başlık böyle daha sempatik oldu

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Az önce sahibindende gezinirken gördümde... insigniaların motorunun 150 bin de falan biteceği muhabbeti dönmüştü bir ara bende bu ilanı görünce bir paylaşıyım dedim

Hesapladımda yaklaşık 70-75 bin tl benzine gitmiş
          2012 insignia 1.4 T 140 Hp Yeni Stil Paket Fume

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HeIIus
            Az önce sahibindende gezinirken gördümde... insigniaların motorunun 150 bin de falan biteceği muhabbeti dönmüştü bir ara bende bu ilanı görünce bir paylaşıyım dedim

Hesapladımda yaklaşık 70-75 bin tl benzine gitmiş

150.000'i bir kenara bırakın 50.000 diyeni duymuştum ben. aslında göstergenin de fotoğrafını çekmiş olması herşeyi açıklıyor

Yorum

Beyler Dunyanin en sorunsz arabasinin motoru 150000 de biter diyecek afedersiniz akli yoksunlari konusmanza bile gerek yok. Dunyanin en iyi motoru dedikeri tsi motorar bile 70000 lerde dagilirken vectralarin motorari kac bin km yapms bir gorsunler..... Bunu diyenler uygun fiyata insigna dusurmeye alisan oluculer. Boylece fiyati dusurecekler ve hayal ettikleri İNSİGNİAYAYA kavuscaklar

Yorum

374000 km de vectralar var sahibinden de.....bakalim bunlara ne diycekler.....normalde bircok motorun temeli ayni.....

Yorum

1000000 kmyi idda eden vectra var....

Yorum

Arkadaşlar insigniamdan garip sesler gelmekte. genelde motor soğukken bu ses çıkıyor kafayı yiyorum. sizce bu ne sesidir? gaza basıp ayağımı çektiğimde gacır gucur sesler çıkıyor bana yardım edin!!! youtube'a attım videoyu buraya yüklenmiyor. link aşağıda.

Yorum

İşleniyor...
                    X