Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ufak tefek sorunları olan insignia :)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• ufak tefek sorunları olan insignia :)

ARKADAŞLAR 7. AYDA ALDIĞIM ARACIM BANA EN SONUNDA KAFAYI YEDİRTECEK.
    1. ARABIN KLİMASINI AÇIYORUM İÇERDE SANKİ ÇEKİRGE VAR GİBİ ÖTÜYOR. CIR CIR CIR KAFAYI SIYIRCAM...
    2. ARAÇ İLK KALKIŞTA; HAFİF HAZA YÜKLENİP BIRAKIYORUM SAĞ TARAFTAN ARAÇ İÇİNDE GACUR GUCUR SESLER GELİYOR. CAMI AÇTIĞIMDA VE AYNI ŞEYİ YAPTIĞIMDA DIŞARDAN PUF-PUF PUF DİYE GARİP SESLER GELİYOR!
    3. DİREKSİYONU TAM DÜZ HALE GETİRİP KULLANDIĞIMDA ARAÇ SOLA DOĞRU KAYIYOR.(HADİ BU ROT AYARINDANDIR.)
    4. ARAÇTA SOĞUTUCU OLDUĞU HALDE SOĞUTUCU KOY DİYOR.
    5. BENDE İKİ TANE INSIGNIA VARDI. SATTIĞIM INSIGNIANIN AMORTİSÖRLER ÇOK GÜZELDİ AMA BENİMKİLER ÇOK SERT ACABA FLEXRIDE ŞASİDEN Mİ KAYNAKLIDIR? YARDIM EDİN...

Ynt: SORUNLU INSIGNIA YARDIMMM!!!

1. kalorifer fanı ..ya yağlanınca geçiyor yada değişince
    2. turbonun sesi diyebilirim
    3. rot ayarı yada burçlar değişmesi lazım
    4.kutup başı sök tak düzelir
    5.flexi sistem harika ister yumuşak kullan ister sert.. size kalmış
    2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
    [center]

Yorum

bir an başlığı görünce acaba ne oldu dedim. böylesine ufak tefek şeyler için böyle aşırı dikkat çekici başlıklar yazılması gereksiz bence. öncelikle ikinci sıradaki yazdığınız ve son yazdığınız sorun sayılacak şeyler değil. eğer süspansiyon sistemi sert geliyorsa sanırım siz aracı hep Sport Mod da kullanıyorsunuz.. ikinci yazdığınız zaten normal bir ses, Turbo gaza yüklenince ve gazdan çekince öter, o sesin gelmesi normal hepimizin araçlarında ve tüm turbolu araçlarda var nerdeyse

1. ve 2. yi Sufyan abi belirtmiş zaten,
      3- bu sorun için uygun bir vakitte güvenilir bir lastikçiye gidip rot ayarı yaptırmanız lazım. sorun düzelecektir eğer ki düzelmezse servisinize başvurun.
      4- motorunuzda yedek su deposu bidonunu kontrol edin, eğer su eksikse motor soğukken kapağı dikkatlice açıp su ekleyin. uyarı devam ederse servisinize başvurun. sorunun devam etmesi halinde kalorifer hortumlarında kaçak olabilir, veya kalorifer peteği arızalıdır.
      5- aracınızı hangi sürüş modunda kullanıyorsunuz? Sport taysa farklı modlara alıp tekrar bakın derim. eğer anormal bir durumla karşılaşırsanız servisinize başvurun, sıkıntı devam ederse bu kez muhtemelen lastik basınçlarında veya amörtisörlerdendir..

keyfli sürüşler

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

lastik basıncı veya sport modu ile alakalı değil. ve her zaman sport da kullanmıyorum. ben araç konusunda çok titiz bir insanım böyle şeyler çok canımı sıkıyor. derler ya sinek küçüktür ama mide bulandırır diye aynı o hesap benimkisi... arabadan da çok soğudum.....

Yorum

aracına sizin gibi birçok titiz insan var ve emin olun sizden daha da titizleri var. ama kimse lastikler sert diye veya turbo sesi geliyor diye aracından soğumuyor. Allah başka sorunlar kaza bela vermesin, tek sorunlar bunlar olsun yahu (o da sorun sayılacak şeyler bile değil). araba forumlarına yazılan neler var, nice sorunlar var. o zaman o adamlar arabalarını gaz döküp yaksınlar? ama kimse böyle ufak şeyler için aracından soğumuyor. şu an altınızdaki aracın hayaliyle yatan kaç kişi vardır biliyor musunuz? önce Allah a bir şükür edin ve elinizdeki kısmetin nimetin değerini bilin. çözülmeyecek şeyler değil bunlar, geceleri uykunuzu kaçıracak, araçtan soğutacak kadar büyük sorunlar değiller. ne kadar titiz olursanız olun ama böyle sorunlar yüzünden canınızı sıkmaya bile deymez. yarın birgün aracı sattığınızda arkasından da kimbilir neler diyeceksiniz. çünkü bu araçlarımızın arkasından atıp tutma SORUNU da artık kronik bir hal aldı! malesef
          madem çok titizsiniz ve aracınızdan çok soğudunuz alternatif arayın o halde. eğer gerçekten camı açtığınızda puf puf gibi turbo sesini duymayacağınız ve bahsettiğiniz diğer sorunların olmadığı, bu tasarımda bu kalitede bu ayarda ve donanımda bir araç bulursanız bize de söylerseniz sevinirim. bende aracıma en az sizin kadar titizim, belki bulduğunuz araç benimde veya bizim gibi titiz arkadaşlarımızında ilgisini çekebilir

Yorum

VALLA ARKADAŞIM SİZ NE KADAR PARA VERDİNİZ BİLMİYORUM ARACINIZA AMA BENİM VERDİĞİM PARAYA BAKARSAK 2012 MODEL BMW 320D ALIRDIM. BU KADAR PARA VERDİM SAĞINDAN SOLUNDAN ALTINDAN ÜSTÜNDEN SES GELMESİ TABİ Kİ DE BENİ DELİ EDER. ARACA KONFOR YAPMAYA ÇALIŞMIŞLAR EWET ÇOK GÜZEL AMA 10 TANE ALTERNATİF YAPACAKLARINA 5 TANE YAPSALARDI DA TAM VERİM ÇALIŞSAYDI. BENIM BABADA CLS 350 VAR TAM ANLAMIYLA INSIGNIA ONUN TAKLIDI OLMUŞ...

Yorum

resul senin arabayı sokakta görüyorum üsküdarda oraya bıraktığın için ses gelmesin)
              2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,

Yorum

Hocam bende cok titizim bir cok sorun geldi basima ama piyasadaki cogu arabada bir suru
                Sorun var sorunlu demek yanlis olur

Yorum

ya bu sorun kısmını bende anlamıyorum.şu var şuanda hangi aracı internetten araştırısanız araştırın illaki o araca sorunlu diyorlar.ya arkadaş her ufak tefek şeyide sorun sayıp burada aracı komple sorun küpü gibi tanıtırsak binecek araba kalmıyor piyasada.
                  mercedes e 200 baktım sorunlu ,audi a6 baktım sorunlu ,bmw dizel bakıyorum sorunlu inanmıyorsanız her araç için internette araştırma yapın hepsine sorunlu deniyor.ama toplasan 10 -15 kişi ve bazıları o araçların içine bile oturmamış insanlar.kulaktan duyma uydurma şeyler.
                  tamam size göre aracınızda yazdıklarınız sorun olabilir ama insignialar komple sorunluymuş gibi bir aktarım gerçekten çok yanlış.bunlar insan yapısı çözülemeyecek sorun olmasın yeter.emin olun elinizdeki araç gayet iyi bir araç ve sorunsuz keyfine varın diğer sorunlar çözülür.
                  2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
                  2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: resul174
                    VALLA ARKADAŞIM SİZ NE KADAR PARA VERDİNİZ BİLMİYORUM ARACINIZA AMA BENİM VERDİĞİM PARAYA BAKARSAK 2012 MODEL BMW 320D ALIRDIM. BU KADAR PARA VERDİM SAĞINDAN SOLUNDAN ALTINDAN ÜSTÜNDEN SES GELMESİ TABİ Kİ DE BENİ DELİ EDER. ARACA KONFOR YAPMAYA ÇALIŞMIŞLAR EWET ÇOK GÜZEL AMA 10 TANE ALTERNATİF YAPACAKLARINA 5 TANE YAPSALARDI DA TAM VERİM ÇALIŞSAYDI. BENIM BABADA CLS 350 VAR TAM ANLAMIYLA INSIGNIA ONUN TAKLIDI OLMUŞ...
                    resul bey, forumlarda büyük harfle yazmak bağırmak anlamına gelmekte, lütfen biraz daha dikkatli yazalım

sizin aracınız hakikaten şu anda birçok insanın hayalinde yatan bir araba. (hem dizel hem Cosmo donanım ve artıları) öncelikle aracınızın kıymetini bilin. konuyu açıp belirttiğiniz durumlar sorun sayılabilecek şeyler değil. titizliğinizi iki dakikalığına bir kenara bırakıp biraz daha mantıklı ve sakin düşünürseniz bunların sorun olmadığını sizde göreceksiniz. üstelik konu açtınız ve bizde yardımcı olduk elimizden geldiğince bildiklerimizi yazdık ve her zaman da yazarız, destek oluruz

şimdi gelelim aracınızın 'sorun'larına, yazdığınız 5 durumdan sadece ikisi biraz önemli diğerlerine göre, ama çokta büyütülecek şeyler değil. mesela arabadan soğunacak kadar. onlarında çözümünü söyledik bildiklerimizden yola çıkarak. fikir verebildiysek, yardımcı olabildiysek veya olabiliyorsak ne mutlu bize ama şimdi kalkıp babanızın sahip olduğu Mercedes CLS 350 ile İnsignia yı ve ondaki konforu sessizliği bir tutarsanız hata yapmış olursunuz. o aracın segmenti ile bizim araçlarımızın segmenti arasında fark var ve fiyat performans kalite arasında da dağlar var.

ayrıca, belki 2012 BMW 3.20d alabilirdiniz İnsignia ya verdiğiniz parayla, ama şu an sahip olduğunuz birçok donanımdan ve özellikten yoksun kalırdınız forumda yeni 3.20d yi test edip almak isteyen üyelerimiz oldu yakın zamanda. konusunu aratıp bir okuyun bakalım 3.20d nin ne eksileri ve olumsuz yanları varmış.. tonla para da versek arabalara evlere, yine de kusursuz olmuyor. ufak tefekte olsa arada bazı sorunları oluyor. ama onlara da sorun demek ve arabadan soğuyup insanları soğutmak aklına kurt düşürmek hiç mantıklı değil ve hiç hoş bir durum değil.

yerinizde olsam uygun bir vakitte bir servise gidip, mesela Odak Opel olabilir, forumunda sponsoru bildiğim kadarıyla hemde, gidin ve danışın şikayetlerinizi belirtin, emin olun adına sorun dediğiniz şeyler hallolacak ve tonla para verdiğiniz ve severek isteyerek aldığınız bu güzelim araca tekrar keyfle binmeye devam edeceksiniz

saygılar

Yorum

arkadaşlar hepinize ilginiz için teşekkür ediyorum. yarın sabah ilk iş aracı servise çekeceğim. inşallah dediğiniz gibi keyifle binmeye devam ederim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cdd1907
                        resul senin arabayı sokakta görüyorum üsküdarda oraya bıraktığın için ses gelmesin)
                        valla olabilir dicem ben de sizin aracı artık üsküdarda çarşının önünde yolun sağında görüyorum ordan çekmiyorlar mı aracı? eğer çekmiyorlarsa ben de oraya bırakayım

Yorum

Orjinal yazı sahibi: resul174
                          arkadaşlar hepinize ilginiz için teşekkür ediyorum. yarın sabah ilk iş aracı servise çekeceğim. inşallah dediğiniz gibi keyifle binmeye devam ederim
                          yahu binersin sıkıntı stres yapma canavar gibi araba var altında maşallah

özellikle 3. bahsettiğin problemi lastikçide iyi bir rot ayarıyla çözdürmeyi unutma, aracı cihaza bağlayıp ufak bir iki dokunuşla hallederler dert etme, lastikçiden sonra kontrollü bir test edip direksiyon ayarına bak sıkıntı olmasın tekrar

diğerleri de zaten ufak şeyler servise danışman yeterli olacaktır diye düşünüyorum bol keyfli sürüşler.

Yorum

Arabamı kullandığım 5000 km zarfında iki gürültü şikayetim oldu; birincisi motor sıcakken gelen şakırtı -ki bu sorun GM tarafından araştırılıyor bir arkadaşımızın aracında valf değişikliği yapılacaktı sanırım. ikinci gürültü de sol taraftaki emniyet kemeri yuvasından gelen ufak bir sesti, servise götürdüm 5dk da hallettiler.

Araçlarımızın kendi sınıflarındaki diğer araçlardan daha az yada fazla sorunlu olduğunu düşünmüyorum, tabiki D sınıfı bir araç alıp sağından solundan ses gelince insan geriliyor ama servisler gördüğüm kadarı ile ilgili, aracınız yeni zaten götürün servise güzelce tarif edin bütün sorunları hallederler.
                            1.4T Su Mavisi + Sunroof Paketi + Landirenzo Omega Kit LPG

Yorum

Arkadaşlar aracımı götürdüm bugün servise. inanın servisin kapısına gelince bütün sesler kendiliğinden gitti kafayı yiyordum nerdeyse yalancı durumuna düşecektim. neyseki ordakiler araştırdı ve gerekli işlemleri yaptılar. aracım şimdi saat gibi oldu kasmaya gerek yokmuş yakıtta biraz sıkıntım vardı 11.8lt şehir içi yakıyordu şimdi 9.5 lt şehir içi yakıt tüketimim var insignia zamanla güzelleşiyor demek ki

Yorum

İşleniyor...
                              X