İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6 17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA KIRMIZI 35GB5825 A Rh+
Eşimin aracı otomatik. Onun arabasını kullanırken düz motosiklet sürmüş gibi oluyorum. Zevk almıyorum.
Ancak ben Istanbul'da yaşamıyorum oda ayrı. Istanbulda olsam belki alırdım.
Orjinal yazı sahibi: Tolga (mephisto68)
peki ; otomatik bir araca sahip olmadan otomatiğe karşı olan ,araba sürdüğümü hissetmiyorum diyen kaç kişi biliyorsunuz.
2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
Şahsım için konuşuyorum.. Mercedes Vaneo 2.2 ambiente Amasya -Ankara arası uzun yol ve Ankarada şehir içi kullanım.. malesef beğenemedim.. Passat 1.8 Auto Ankara -İstanbul uzun yol ve istanbulda çok az kullanım yine aynı sonuç..
Kia Sportage 2.0 150 ps İstanbul Ankara uzun yol Ankarada şehir içi kullanım. dönüş Ankara -İstanbul İstanbul şehi,r içi kullanım 1hafta 10 günlük kullanım (şehir içi için) malesef yine beğenmedim (sevemiimmmmm ..)
Bu iş zevk meselesi ...
2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler [center]
Benim aracım otomatik sürmeye basladıktan 10dk sonra bayıyorum..Manuel hem hesaplı hemde hırçın.Araç emrinde atarsan gider atmazsan kalır.
Düşüncelerin aksine otomatik vitesin insanı daha çok yorduğunu düşünüyorum.Resmen uyuksuyo insan buda yorgun ve ezgin hale getiriyo.Heleki opelin otomatiğimi aman aman..Vitesmi atıyo tümsektenmi atlıyo belli değil.çok sarsıyo
otomatik viteste kontrol aracın elinde. tiptronic'se kısmen müdahale edebiliyorsunuz.
manuelde herşeye kullanıcı hakim. bence asıl zevk burada.
yorgun olduğum zamanlar haricinde otomatik ihtiyacı duymadım (otm. araç kullandım)
Otomatik vites chevrolet cruze alıp ta memnun kalmayıp satan birkaç kişi biliyorum.Sebebi de performans.Vites olayı kişiye göre değişir.Benim tercihim düz vitesten yana.Hem tasarruflu hem daha performanslı.Otomatik isteyen alır kullanır saygımız sonsuz.
Orjinal yazı sahibi: Tolga (mephisto68)
Siz hiç otomatik vitesli bir arabaya sahip birinden, bu iyi değilmiş, memnun kalmadım, ben manuel vitesli bir araba alacam diyenini duydunuz mu?
İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6 17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA KIRMIZI 35GB5825 A Rh+
Yorum