Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insignia 1.6t active select???

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: insignia 1.6t active select???

İnsignia 1.6 T otomatik olsa en az 12-13lt/100 km benzin yakar.O zaman da herkes ağlar haha

Yorum

Ben her zaman manuel vitesi tercih ederim

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
      17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
      35GB5825  A Rh+

Yorum

Siz hiç otomatik vitesli bir arabaya sahip birinden, bu iyi değilmiş, memnun kalmadım, ben manuel vitesli bir araba alacam diyenini duydunuz mu?
        1,6 Turbo cosmo+nav+ergo deri

Yorum

peki ; otomatik bir araca sahip olmadan otomatiğe karşı olan ,araba sürdüğümü hissetmiyorum diyen kaç kişi biliyorsunuz.
          1,6 Turbo cosmo+nav+ergo deri

Yorum

+1903

Orjinal yazı sahibi: taner
            Ben her zaman manuel vitesi tercih ederim
            2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Eşimin aracı otomatik. Onun arabasını kullanırken düz motosiklet sürmüş gibi oluyorum. Zevk almıyorum.
              Ancak ben Istanbul'da yaşamıyorum oda ayrı. Istanbulda olsam belki alırdım.

Orjinal yazı sahibi: Tolga (mephisto68)
              peki ; otomatik bir araca sahip olmadan otomatiğe karşı olan ,araba sürdüğümü hissetmiyorum diyen kaç kişi biliyorsunuz.

Yorum

Şahsım için konuşuyorum.. Mercedes Vaneo 2.2 ambiente Amasya -Ankara arası uzun yol ve Ankarada şehir içi kullanım.. malesef beğenemedim.. Passat 1.8 Auto Ankara -İstanbul uzun yol ve istanbulda çok az kullanım yine aynı sonuç..
                Kia Sportage 2.0 150 ps İstanbul Ankara uzun yol Ankarada şehir içi kullanım. dönüş Ankara -İstanbul İstanbul şehi,r içi kullanım 1hafta 10 günlük kullanım (şehir içi için) malesef yine beğenmedim (sevemiimmmmm ..)
                Bu iş zevk meselesi ...
                2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                [center]

Yorum

Benim aracım otomatik sürmeye basladıktan 10dk sonra bayıyorum..Manuel hem hesaplı hemde hırçın.Araç emrinde atarsan gider atmazsan kalır.
                  Düşüncelerin aksine otomatik vitesin insanı daha çok yorduğunu düşünüyorum.Resmen uyuksuyo insan buda yorgun ve ezgin hale getiriyo.Heleki opelin otomatiğimi aman aman..Vitesmi atıyo tümsektenmi atlıyo belli değil.çok sarsıyo

Yorum

Ara gaz vermeden arabamı kullanılırmış yahu ihihi
                    http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
                    2.0 CDTI
                    Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

otomatik viteste kontrol aracın elinde. tiptronic'se kısmen müdahale edebiliyorsunuz.
                      manuelde herşeye kullanıcı hakim. bence asıl zevk burada.
                      yorgun olduğum zamanlar haricinde otomatik ihtiyacı duymadım (otm. araç kullandım)
                      InsigniaTEAM

Yorum

SMG, DSG , PDK tarzı sanzıman gelmedikce otomatiğin yüzüne bakmam

Yorum

Otomobil kullanmaktan anladığınız 'bir yerden başka bir yere gitmek' ise, otomatik şanzuman iyidir.Ama ben araba kullanmak istiyorum ihihi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY
                            Otomobil kullanmaktan anladığınız 'bir yerden başka bir yere gitmek' ise, otomatik şanzuman iyidir.Ama ben araba kullanmak istiyorum ihihi
                            KEsinlikle katılıyorum.
                            Otomatik, ciddi olarak sürüşü kolaylaştıran bişey olmakla birlikte, hem yakıt hem de sürüş zevki için manueli tek geçerim.
                            Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

Otomatik vites chevrolet cruze alıp ta memnun kalmayıp satan birkaç kişi biliyorum.Sebebi de performans.Vites olayı kişiye göre değişir.Benim tercihim düz vitesten yana.Hem tasarruflu hem daha performanslı.Otomatik isteyen alır kullanır saygımız sonsuz.
                              Orjinal yazı sahibi: Tolga (mephisto68)
                              Siz hiç otomatik vitesli bir arabaya sahip birinden, bu iyi değilmiş, memnun kalmadım, ben manuel vitesli bir araba alacam diyenini duydunuz mu?

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
                              17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
                              35GB5825  A Rh+

Yorum

+ 1903 haha

Orjinal yazı sahibi: Insignia
                                Ara gaz vermeden arabamı kullanılırmış yahu ihihi

Yorum

İşleniyor...
                                X