Duyuru

Collapse
No announcement yet.

cd500 park asistanı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: cd500 park asistanı

Orjinal yazı sahibi: FacomX
    Evet yardımcı oluyor

Gelişmiş Park Pilotu
    Ön ve arka sensörleri kullanan Gelişmiş Park Pilotu uygun bir park yerini belirleyerek orta ekranda görüntülenen görsel talimatlar aracılığıyla size park yerine girmenizde rehberlik eder. Tek bir düğme ile çalışan pilot bilgisayar kontrolü ile engelleri de algılıyor. Hem yazılı hem de görsel grafikler direksiyon açılarını ve yönü gösteriyor. Sonuç; sınırlı alanlarda bile mükemmel paralellikte park.
    Ben dügmeye basinca yazili ve görsel anlamda bir görüntü alamiyorum. Sadece ses var. Ancak dügmeye bastigim zamanlarda asistanin kapandiginina ve acildigina dair yazi cikiyor. Baska da yazili birsey yok. angry
    Acaba bir yerden aktif mi yapmam gerekiyor?
    Opel Insignia Facelift 2.0 CDTi Sport, OPC Line Interieur, 163PS, 19" Jant, Atrazit, Sunroof, Otomatik Vites, Navi DVD900

Yorum

Sizin araçta sadece park asistanı vardır yani beep , beep birde park pilotu size aracınızın sığacağı bir mesafe bulup nasıl park edeceğinizi tarif eden bir sistem opel bunu her dvd800 veya cd500 default vermiyor opsiyonel birşey galiba ama türkiyede de olan araçlar var olmayanlarda var .

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: abdeg33

Ben dügmeye basinca yazili ve görsel anlamda bir görüntü alamiyorum. Sadece ses var. Ancak dügmeye bastigim zamanlarda asistanin kapandiginina ve acildigina dair yazi cikiyor. Baska da yazili birsey yok. angry
        Acaba bir yerden aktif mi yapmam gerekiyor?
        sizin aracınızda gelişmiş park asistanı yokki ihihi
        sizin aracınızın ve gelişmiş park asistanı olan bir aracın fotolarını ekliyorum,
        diğer aracın ön tamponunda 6 park sensörü var

InsigniaTEAM

Yorum

O halde bende gelismemis park asistani var ihihi Fazla aramama gerek kalmadi, artik rahat uyuyabilirim. rolleyes
          Opel Insignia Facelift 2.0 CDTi Sport, OPC Line Interieur, 163PS, 19" Jant, Atrazit, Sunroof, Otomatik Vites, Navi DVD900

Yorum

İşleniyor...
          X