Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1.4 ve 1.6 Yakit /performans ve Donanim paketi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 1.4 ve 1.6 Yakit /performans ve Donanim paketi

Kolay gelsin arkadaşlar,
    1.4 140 hp ile 1.6 180 hp insignia arasında yakıt tüketimi olarak çok fark var mıdır ?
    bizim için performans önemli fakat yakıt tüketimide çok önemli ve 2 model arasında 7 bin tl fark var.
    140'ın performansı yeterli mi ?
    Birde 58'den satılan Edition ile 61'lik edition elegance paketinin farkı nedir aslında ikiside aynı şey olduğu yazıyor.
    yani benim bildiğim edition paketi edition elegance olarak geçiyordu eskiden acaba donanımdan kısıp edition diye bir paket mi çıkarttılar?
    Birde 1.4'de çift çıkış eksoz yok sanırsam.

Ynt: 1.4 ve 1.6 Yakit /performans ve Donanim paketi

merhabalar welcome

1) 1.4 ile 1.6 da yakıt tüketimi açısında 3 4 lt gibi bir fark oynar 1.4ü bilemem ama 1.6 basarsanız çok güzel yakıyor tabii bu sizin kullanım sertliğinize bağlı birazda... ama1.6 ile 140lık olan audi a4 c180 316 vs. tokatlaması muhteşem oluyor...

2) performans olarak 140 bg için bu arabada gitmiyor diyeni duymadım ben kullanmadım ama bence tatminkârdır diğer taraftan 180 bg illaki performans konusunda tüm isteklerinize cevap verebileceğini zannediyorum. neticede artık chip power box vs. benim hiç bilgi sahibi olmadığım birsürü sistem var onlarşada bg ve tork artışı sağlayabiliriniz.

3) edition mu elegance mi felan diye bende meraketmiştim edition ve elegance ayrı paketler fakat türkiyeye edition elegance adı altında tek paket olarak geliyor.

4) evet 1.4 te çift çıkış yok galiba tek çıkışta yok emin değilim fakat 1.6 da çift çıkış var.

benim bilgilerim bu kadar bir yanlışım varsa forumdaki diğer abilerim düzeltirler...

birde sanırım foruma yeni katılmışsınız tanışma bölümünde kendinizi tanıtmanız gerekiyor.

iyi günler diliyorum...
    2010 BMW 320d Lci

KUL BELÂ GÖRMEZ HAK YAZMADIKÇA , HAK BELÂ YAZMAZ KUL AZMADIKÇA...

Yorum

öncelikle aramıza welcome

*kendinizi http://www.insigniateam.com/forum/index.php?board=1.0 Tanışma Bölümün de konu açıp tanıtırsanız memnun oluruz

1.4 Turbo ile 1.6 Turbo arasında izzetmemiş arkadaşımızında dediği gibi 3-4 lt gibi bir yakıt farkı olabilir. 1.6 T ortalamada 10-11 lt civarı yakarken (tabi sakin kullanımlar hari&#231 1.4 T ler ortalamada 7-5 - 8 lt gibi yakar.

1.4 Turbo sahibi üyelerimiz şu ana kadar hiç performanstan şikayetçi olmadı. aksine gayet başarılı bir motor olduğunu okuduk duyduk ve test edip gördük. fikir vermesi açısından, 1.4 passat 122 liklerden çok daha başarılı performans konusunda diyebilirim

58 bine satılan Editionla 61 bine satılan Edition Elegance Paket ayrı donanıma sahip araçlar
      fiyatı 58 bin olan İnsignia larda ;

*elektronik el freni yok mekanik el freni var,
      *çift taraflı otomatik klima yok, manuel ayarlanabilen klima var,
      *kokpitteki 3 satırlı kırmızı renkli bilgi ekranının orda küçük bir göz var, ve sanırım ekran 3 satır değilde tek satır oluyor öyle olunca,
      *otomatik katlanır ve elektrikli ısıtmalı yan aynalar yok, manuel ayarlanabilen ve katlanan aynalar var,
      *elektrikli yükseklik ayarlı sürücü koltuğu yok, tamamen manuel sürücü koltuğu var,
      *otomatik kararan iç dikiz aynası ve sürücü tarafı ayna yok,
      *ön park sensörleri yok, sadece arka park sensörleri var,
      *18'' aliminyum alaşımlı jantlar yok 17'' kapaklı jantlar var.

ayrıca 2012 model adı altında Türkiye ye gelen ve satılan 1.4 Turbo 2.0 CDTI ve 1.6 Turbo Edition ve Edition Elegance Paketli araçlarda çift egzoz çıkışı yok. sadece Cosmo donanımlı İnsignia larda çift çıkışlı krom egzozlar var.

daha çok performans istiyorsanız 1.6 Turbo alın derim. ama çok fazla performans istemiyorsanız 1.4 Turbo nunda performansı çok başarılı diyebilirim

şimdiden hayırlısı olsun diyelim..

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

İnsignia Edition iç mekan ;

İnsignia Edition Elegance Paket iç mekan ;

Yorum

Oncelikle degerli yorumlariniz icin cok tesekkur ederim arkadaslar.
          Su an mobilden girdigim icin zorlaniyorum .pc ye gecince kendimi en yakin zamanda tanitcam. Affiniza siginiyorum.
          Edition pakette cok eksiklikler varmis. Ozellikle İstedigim donanimlar elegansta. Kesinlikle eleganstan yana tercih yapacagim. Daha once hic kapakli jant insignia gormemistim Suan kullandigim arac 163 bg 370nm torklu bi suv. rampalarda kalkisi cok zevkli ve hizli fakat uzun yolda konfor olarak biraz zayif ve artik yaslandigi icin insigniaya gecis yapmayi dusunuyorum. 1.4t elegance bana yeterli olur. Acaba simdi siparis versem hemen getirirler mi 1.4t elegans varmidir ellerinde bej dosemeli, siyah veya koyu gri olabilir. renk olarak beyaz takintim yok zaten stok sıkıntısı oluyormus galiba. Birde opelin sitesinde konfigatorde 2 jant secenegi var ikiside 0 tl diyor fakat sanirsam biri ucretli olsa gerek yildiz seklinde olan.
          İmla icin ozur dilerim mobilden gercekten zor yazmasi
          Saygilar.

Yorum

insignianın Türkiye'ye gelen modellerinde hiç jant kapağı ben de görmedim, 17 inç alaşım jantlar mevcut, ve sadece edition insignia da Türkiye'de 5 tane belki vardır yoktur hep edition elegance geliyor, sonuçta d segmenti prestij segmentidir, elegance pakettekiler olmayınca araç çok prestijsiz oluyor, yani sadece edition zaten fiyat listesinde de yoktu, eğer yeni koymuşlarsa bilmiyorum :S 1.4 insignia tatminkar performanslı bir orta sınıf araç, bursa buluşmasında videosu var, 230 km hızları görebilen bir araç, ama 180 bg, tabii ki ayrı bir dünya 240'a kadar tıkanmadan gidebilen bir araba, performans, gaza bastığınızda sizi koltuğa yapıştırması tarzı davranışlar 180 bg'de mevcut

Yorum

benim 1.4 4.000 km de ort 8.1 lt. performan konusunda inan seni tatmin edecektir. iyi kaçıyor yolda. ara hızlanmaları iyi. ama ses konusu. işte beni başından beri rahatsız ediyor. içeri çok ses alıyor.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: deniz
                benim 1.4 4.000 km de ort 8.1 lt. performan konusunda inan seni tatmin edecektir. iyi kaçıyor yolda. ara hızlanmaları iyi. ama ses konusu. işte beni başından beri rahatsız ediyor. içeri çok ses alıyor.
                yol gürültüsü mü motor gürültüsü mü abi?

Yorum

Lastiklerin ne ? 18 bridgestone potenza çok ses yapıyordu önleri değiştirdim ses bayağı azaldı .

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                  Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

yol gürültüsü bayağı alıyor benim de bridgestone, cosmo 1.6 t. davlumbazlara yalıtım şart galiba

Yorum

aracınızın lastikleri Brigstone Potenza ise biraz fazla alabilir yol sesini içeri. ama o da mıcırlı asfaltta sesi alıyor ki hamuru sert lastikli hangi araca bindiysem hepsinde ses bizim İnsignia larınkinden aynı hatta yol sesi kiminde daha da şiddeti yüksek. herşeye rağmen yine de bizim araçlarımızın ses yalıtımı piyasadaki birçok araca göre gayet başarılı

şimdilerdeyse yollar artık mıcırlı asfalt değilde soğuk asfalt tekniğiyle yapılıyor ki yollar kaymak gibi oluyor. o zaman da deymeyin İnsignia ile yolculuğun keyfine yağ gibi akıyor yılan gibi kıvrılıyorlar araçlarımız böyle yollarda.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
                        Lastiklerin ne ? 18 bridgestone potenza çok ses yapıyordu önleri değiştirdim ses bayağı azaldı .
                        hangi marka lastik aldınız acaba? ne kadar ödediniz sakıncası yoksa?

Yorum

Kesinlikle yol sesi potenza kaynaklı. Kışlıklara geçince içerisi kütüphane gibi oldu O kadar olmasa da bariz ses azaldı. Eskisinler ilk işim Potenzaların yerine yumuşak hamurlu sessiz bir lastik almak olacak.
                          2010 cosmo 180hp beyaz İnsigniAşk

Yorum

tavsiyem michelin veya continental olur.
                            insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

bence PEtlas da iyi lastikler yapmayı başardı onuda değerlendirin.Üstelik hesaplı.
                              2014 BMW 5.20I M +comfort+premium            
                              2011 otomatik opel astra  1.4 cosmo sunroof
                              2013 Chevrolet Captiva LTZ

Yorum

İşleniyor...
                              X