Duyuru

Collapse
No announcement yet.

branda

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: branda

seyyar geraj gibi bişey olsa çadır gibi komik mi olur? haha
    Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mertk
      swirilx in pek faydasını görmedik meg inde her ürünü iyi değil maalesef videolara bakarsak m105 m205 deyapmaya gerek yok
      Tek çözüm ince çizikler için; Meguiars ın profesyonel ürünleri ile makina yardımıyla pasta cila yapmak.
      Çizik tırnağa geliyorsa yapacak bir şey yok ama çok kılcal bir çizik ise makina ile atılan pasta ve cila kesin gideriyor.
      Avcılarda , Borusana yakın bir yerde Meguiars açıldı. 200 tl ye yapıyor. Benim yaklaşık 1 sene önce yaptırmıştım. Yine yaptıracam.
      2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo

Yorum

Uzun süre aracınızı kullanmayacaksanız branda önerilir (gerçi ben bu durumda bile kullanmam). Bunun dışına kalan tüm durumlarda bence araç brandasız kullanılmalı. Branda hergün sök/tak zor. Öte yandan kirlernir, aracınızı çizer. Hatta branda aracınızı brandasız olarak bıraktığınızdan daha fazla çizer.
        Çünkü aracın üzerindeki boya insan elinin okşamasından bile etkilenir ve çizelebilir. Bence branda gereksiz. Ama uzun yol için aracın önüne taşlardan koruyan kaputa sıkıştırılan küçük koruma brandanlarından takılabilir.
        Aracınıza ne yaparsanız yapın, nano teknolojisi , meguairs uygulaması, vs... ince çizikler oluşmaya devam decektir. Bu tür uygulamalar sadece olayı geciktirir veya azaltır. Ama asla yok edemez. Önemli olan kılcal çizikler dışında, derin çizik ve boya dökülmelerini önlemektir.
        Çizikler tırnağa gelmiyorsa makine ile yapıaln pasta cila ile (pastayı atan kişide önemli tabi) nerdeyse çiziklerden eser kalmaz.
        Derin çizklerse (tırnığa geliyorsa); tek çözüm rötuş yapmak. Benim aracın boyasını şirketteki boyacım 4 renkten hazırlıyor.
        Ama normalda 8 renk karışımından oluşuyor. En çok kullanılan boya markaları; standox, akzo nobel, vs...

Yorum

benim kaputumda fena bir çizik vardı Z seklinde M105 M205 M21 yapıp verniği baya bi götürüp ciziği yok ettik, genel bakım olarak 5 ayda bir Meg de asındırıcı ,her ay M21 , her yıkama sonrası UQD 3 yıkamada bir NXT yapıyorum, 6 ayda birde clay yapıp geciyoruz allaha sükür suanda gören ohannes diyor kaputa MF bez atıyoruz kayıyıor ah ahh ahh cok param git ahh bu cilalara ömrümü yedi

Yorum

Mert yazdıklarını bilgisayar bilmeyen birinin pc dergisi okuması gibi okudum valla haha
            InsigniaTEAM

Yorum

benim kaputumda fena bir çizik vardı Z seklinde M105 M205 M21 yapıp verniği baya bi götürüp ciziği yok ettik, genel bakım olarak 5 ayda bir Meg de asındırıcı ,her ay M21 , her yıkama sonrası UQD 3 yıkamada bir NXT yapıyorum, 6 ayda birde clay yapıp geciyoruz allaha sükür suanda gören ohannes diyor kaputa MF bez atıyoruz kayıyıor ah ahh ahh cok param git ahh bu cilalara ömrümü yedi

Uff sen çok fazla cila işlemi yapıyorsun. Üstelik senin ürünlerin hepsi profesyonel serisi. Ben daha çok consumer product ürünleri kullanıyorum.
              Her yıkama G12664 yani NXT GENERATION CAR WASH , 4 yıkamda 1 ;G12718 yani NXT NEXT GENERATION WAX 2.0 ve 2 ayda 1 G1016 yani;
              SMOOTH SURFACE CLAY KIT uyguluyorum. Ayrıca hem meguiars hemde Armorall fiber bezlerini kullanıyorum. Fena değil.
              Ağustos da Amerikaya gidecem Meguiars malzemeleri alma konusunda yardımcı olurum. Para cebinde kalır. Ama benim aldıklarım Consumer ürünleri.
              Profesyonel ürünlerin hem miktarları fazla hemde çok pahalılar. Yılda 1 kezde Meguiarsa giriyorum, yetiyor.

Yorum

ben zaten usa dan alıyorum sağolun. ama haberlesiriz. böle meg. kullanıcılarını duyunca seviniyorum . clay yaparken quickdetailer ı bosuna kullanmayın nasıl yapıyorsunuz bilmiyorum ama sabunlu su daha iş görüyor

Yorum

[
                  ben zaten usa dan alıyorum sağolun. ama haberlesiriz. böle meg. kullanıcılarını duyunca seviniyorum . clay yaparken quickdetailer ı bosuna kullanmayın nasıl yapıyorsunuz bilmiyorum ama sabunlu su daha iş görüyor
                  İçinden çıkan quickdetailer kullanıyorum. Sabunlu su sa iş görüyorsa denerim. Gerçi içinden çıkanın şişesi küçük.

wsh2

Yorum

İşleniyor...
                  X