Bugün aracımı şirkette park ettim . Ettigim yerde lastiğin tam altına kanalizasyon kapağını köşesi geldi arac biraz geriye kayar gibi oldu bende ayağımı hafifçe frenden bırakıp aracın kendi yerini bulmasını sağlamak istedim yavaşça arac geriye 10 cm civarı kayarken aniden şiddetli bir ses çıktı . İnip bir baktım lastiğin yanağının bitiş yerinden derin ve celik tellerin oraya kadar 5-6 cm uzunluğunda lastiğin üstüne doğru yarılmış olduğunu şaşkınla gördüm . Lastik hemen inmedi ve lastikçiye gosterdim oda lastigin garanti kapsamina giremeyecegini ve tamirin de mümkün olmadiğını söyledi. Simdi yeni bir lastik almam gerekli . Fiyatı hakkında bilgisi olan var mı?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Lastiğim yarıldı :(
Collapse
X
-
Ynt: Lastiğim yarıldı
Varda Kasko lastiği karşılar mı?
Aslında ikinci el bir tane belki bulurum diye umdum alala
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Şimdi F30 Modernline Sunroof
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: SeyyahSigortacınızla bir görüşün yardımcı olacaktır.Fakat kaskoyu bozmaya değermi o sizn bileceğiniz birşey.Bence 2.el almaya çalışın..
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Onat89tahminen 500 600 tl arası fiyat verirler ben 17" e 450 vermiştim
Yorum
-
Ben açıkcası hankook un performans lastiği aurora K109 isimli bir lastiği ( 245/45/r18) tanesi 300 tilden aldım. 2 aydır çok büyük bir zevkle kullanıyorum. Yumuşak hamuru olan çok sessiz bir Kore malı lastik. Yol tutusu vs bence cok iyi. Marka lastiklere 650 den aşağı fiyat vermediler.
Saygılar.Aslen galatasaraylıyım.
Siyah 2009 Opel insignia 1.6 turbo cosmo DVD 800
Yorum
-
ben aynı çukurun kenarından geçerken ön arka 2 lastigi birden yardım kasko karşıladı çok buyuk kısmını.19 luk benimki fiyatı da yuksek oldugundan kaskoyu deldirdim ama sizinkinde pek bi fark olmaz gibi kaskonun durması daha mantıklı gibi geldi banaInsignia 2.0 CDTI 160 hp cosmo + 19'jant + sunroof+dvd 800
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: sedat 8266Bugün aracımı şirkette park ettim . Ettigim yerde lastiğin tam altına kanalizasyon kapağını köşesi geldi arac biraz geriye kayar gibi oldu bende ayağımı hafifçe frenden bırakıp aracın kendi yerini bulmasını sağlamak istedim yavaşça arac geriye 10 cm civarı kayarken aniden şiddetli bir ses çıktı . İnip bir baktım lastiğin yanağının bitiş yerinden derin ve celik tellerin oraya kadar 5-6 cm uzunluğunda lastiğin üstüne doğru yarılmış olduğunu şaşkınla gördüm . Lastik hemen inmedi ve lastikçiye gosterdim oda lastigin garanti kapsamina giremeyecegini ve tamirin de mümkün olmadiğını söyledi. Simdi yeni bir lastik almam gerekli . Fiyatı hakkında bilgisi olan var mı?[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]
Yorum
Yorum