Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bagaj kiliti tamiri

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Bagaj kiliti tamiri

Bugün servise gittim siparişi verdim çalışmayan bagaj tuşu çalışmaya başladı
    Birde sedan ile ST için olanlar farklı galiba. Bana 180 dedi, indirimle 150 oluyormuş. Sedan için olan 80 mi öyle bişeydi galiba
    2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

Ynt: Bagaj kiliti tamiri

Son durum bagaj kilidi çalışmıyordu bugün değiştirdim. ST için işçilikle 190 TL verdim. Yalnız vatandaş takarken bir somun değiştirmiş çıkan somunu bagaj sacının arasına kaçırmış. bagaj inince aşağı, kalkınca yukarı doğru yolculuk ediyordu. Elektrikçilerin kılavuzu gibi küçük ucu mıknatıslı bir şeyle nerdeyse endoskopi yaptılar. 1.5 saat sonra somun çıktı. Günümü yedi
      2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

Bugün aynı sorun benim araçta oldu burda bir kaç yöntem önermişsiniz. Hangisini yapmalıyım? Servise o kadar çok para verilmez zaten kumandadan çalışıyor.
        2011 Teknik Gri Opel Insignia 1.6 T Cosmo+DVD800+Sunroof+Flexride

Yorum

Orjinal yazı sahibi: erdo View Post
          Bugün aynı sorun benim araçta oldu burda bir kaç yöntem önermişsiniz. Hangisini yapmalıyım? Servise o kadar çok para verilmez zaten kumandadan çalışıyor.
          internette 80-90 lira civarında orjinali var.
          Aliexpress'te 4 dolar civarında çakması var. Size kalmış. Ben Doğu'da yaşadığım için çevirmeye çok giriyorum. Her seferinde aracı stop edip kontağı kapatıp bagaj tuşuna basıp tekrar marşa basıp yürümek bir haftalığına bile zor geldi.
          1. 2000 Volkswagen Passat 1.8T Comfortline, Manuel, Deniz Mavisi; 259.400km ----> Satıldı
          2. 2012 Renault Fluence 1.5 dCi Business, Manuel, Gri; 81.500km ----> Satıldı
          3. 2011 Opel Insignia 2.0 CDTI Edition Elegance, Otomatik, Beyaz, 88.500km ----> Satıldı
          4. 2017 Volkswagen Polo 1.4 TDI Comfortline, DSG, Beyaz 46.000km ---->; Satıldı
          5. 2013 Kia Ceed 1.6 CRDI Premium, Otomatik, Siyah, 98000km ---->; Satıldı
          6. 2016 Opel Insignia 1.6 CDTI Cosmo+Stil, Otomatik, Siyah

Yorum

WD 40 benzeri bir sprey buldum bir kaç kez sıkınca düzeldi, şu an normal çalışıyor
            2011 Teknik Gri Opel Insignia 1.6 T Cosmo+DVD800+Sunroof+Flexride

Yorum

İşleniyor...
            X