Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Baskı balata

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Baskı balata

arkadaslar 19000 kmde aracımın baskı balatası değişiyor bu araba iice canımı sıkmaya başladı .. sizin de debriyajınızda sertleşme varsa götürün bi gösterin derim . garantiden değişiyor bu arada uzun uraşlarım sonucun da tabii.
    Insignia 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Ynt: Baskı balata

Geçmiş olsun

debriyaj pedalında sadece sertleşmemi var yoksa kalkışta silkeleme,sıyırma sesi veya rampalarda kalkamama sorunu varmıydı ?

Sorun tam olarak nedir ona göre arkadaşlarda araçlarında kontrol etsinler

bu arada opel garantiden değişiyorsa opelede teşekkürler

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

bende de geçen gün oldu bu tarz bişey 26.000km de debriyaj acaip üstte kavramaya başladı felaket koku yaptı sonra aracı 1-2 saat kullanmadım kendine geldi
      [center][center]      

2010 Mercedes C 180K AMG blackline

Yorum

iste benim konum benim arabayı aldığımdan beri debriajımda sorun var titreme falan cok yapıyor servise gittim normal dediler cünkü opel atakoyün servis elemanları Formula 1 Ferrari takımının teknisyenleri kendileri müthis tecrübeli insanlar ki daha insignia nın 6 ileri oldğunu bile bilmiyorlar debriajınızı garantiye soktuysanız sizi gercekten tebrik ederim . bence insignia ların flexride haric bütün hepsinin değistirmeleri lazım çünkü üst devirlerde kaçırıyor debriaj ,kalkarken de sorunlu ama gelde anlat servise kardesim normal normal iki sesini yükseltiyorsun pısık pısık kaçıyorlar ölede böle

Yorum

nasıl soktunuz garantiye? normalde kullanıcı ile ilgili bir durumdur baskı balata. bilelim de bizim de başımıza gelirse ona göre davranalım

Yorum

arkadaslar ben aldığım günden beri servisten çıkamadım inanın ki kornam bile daha 3000 km deyken deişti ve arabamon her yerinden sesler geliyor nerdeyse ve hala onarabilmiş deil opel servisleri . her servise gidişimden sonra da opel izmiri arayıp şikayette bulunuyorum baskı balata olayında da aradım daha once yaşadığım sorunlardan ve arabanın hatalı üretim olduundan süphelendiğimden falan bahsettim. kullanıcı hatası olarak bana dönmeyin yoksa başka şekillerde hakkımı arayacağım falan dedim 2 hafta sonra haber geldi onaylandığına dair servisten aradılar salı günü götüreceğim aracı deiştiricekler.

debriyajımdaki soruna gelince çok sertleşmeye başlamıştı ve kalkışlarda ve 3. vitese geçene kadar her vites deiştirişimde arabada titreme yapıodu .

Yorum

Vaaay Aracı mı değiştiriyorlar Baskı balatayı mı ? Konu Club uyeleri açsından çok önemli. Tüm ayrıntıları tarihsel bazda iletmenizi rica ederim. Değerli tecrubelerinizi bekliyoruz. Kimlerle irtibata geçtiniz. Telefonlar ve sayre herşeyi uygun bir usluple anlatmanızı rica ederim. Umarım keyfli bir sürüşe kavuşurusunuz! Servis elemanlarının ve bazı süreçlerin Opel bayilerinde denetimden geçirilmesi ve düzeltilmesi gerekiyor analdığım kadarıyla.
              Temel sorun Yapıldı denilen işlerin tam yapılıamıyor olması. Bu da yuksek bir müşteri memnuniyetsizliği getiriyoror.
              Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

süper pazartesi islemleri baslatıyorum yasasın tartıscam yine serviste cok mutluyum nalet opel suana kadar kullandğım araclar içersinde en cok servsie gittiğim araba

Yorum

araç deil baskı balata değişecek keşke aracı deiştirseler ahhh nerdeee

Yorum

Aracınız kaç km ?

Şimdiden yeni balatanız hayırlı olsun

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Yillar once kullandigim klasik astranin saglamligini bu arabada goremedim ben sahsen. Tum markalarin yeni cikan modellerinde genel olarak bu tur problemler var gibi. rekabet ugruna kaliteden cok odun veriyorlar. tedarikci firmalari secerken ozensiz davraniyorlar.

Yorum

aracım 20000 kmde su anda ..
                        tesekkur ederim facomx .

Yorum

2009 eylüldü yanliş hatırlamıyorsam, 115 lik insigniam baskı balata yaktı 11.000 km de. Garantiden değiştirmişti opel ataköy. 3 hafta aldı değişmesi. Birde tavsiye ettiler yokuşlard ve rampalarda dikkatli ol tekrarlayabilir diye. Bende sattım aracı. Bir dahada uğramadım opel ataköye. 180 like de bazı problemler var vites geçişlerinde falan. Bakalım Opel Balkan nasıl davranacak...
                          Beyaz Insignia 1.6T Cosmo

Yorum

arkadslar bu gun baski balata deisti. deistilten snra inanin aracimda bariz performans artisi hissettim . servisteki usta da balatanin bitmedigini yarim agizla kelimesini yutarak hatali uretim olabilecegini soyledi bana . sizdede buna bnzer bi sorun varsa bnce vakit kaybetmeden agritin servisin kafasini .

Yorum

FacomX abi gibi resim çeker misiniz. Hani durumu resimlerden görelim.
                              Hayırlı olsun bu arada müşteri memnuniyeti önemli bir hizmet. !!!
                              Güle güle kullanınız
                              Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

İşleniyor...
                              X