Duyuru

Collapse
No announcement yet.

MOTOR GUCU AZALTILDI

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• MOTOR GUCU AZALTILDI

Dunden beri aracimda motor gucu azaltildi uyarisi verdi yarin servise goturcem insallah cok moralim bozuldu arabada turbo yokmus gibi gidiyo sorun ne olabilir kisa surede cozulurmu?

Ynt: MOTOR GUCU AZALTILDI

Hortum çıkmıştır büyük ihtimalle forumda bir aratın daha önce de tartışılmıştı alala
    Büyük bir sorun değildir tahminimce bildigim kadarıyla da araç devirsiz uzun kullanılırsa turboyu korumaya albiliyormuş. Bence yinede ilk şık turbo hortumu diyorum.

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
    Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

okudum onceki konulari hortum cikmis olabilir deniliyor ama genede merak edip arastirmak istedm eger hortumsa ki insallah oledir 5 dk da degistirilio deniliyor

Yorum

evt korkacak bişi yok. Ya hortum çıkmıştır, ya da erimişitir

Yorum

tesekkur ederim insallah oledir

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ycu
            Dunden beri aracimda motor gucu azaltildi uyarisi verdi yarin servise goturcem insallah cok moralim bozuldu arabada turbo yokmus gibi gidiyo sorun ne olabilir kisa surede cozulurmu?
            zaten aracınızda bir turbo arızası olduğu için turboyu devre dışı bırakmış aracınız şuan turbosuz 115hp olarak çalışıyor
            burayı bir inceleyin http://www.insigniateam.com/forum/in...p?topic=2431.0

Yorum

tesekkurler =)

Yorum

Aracimda katalitazor patlamis serviste 1600 tl diyolar.servis disinda bu isleri yaptiran varsa bana bilgi verirse cok sevinirim.

Yorum

çok ekonomik bir çözüm sunayım, katalizörü iptal ettirin.

Yorum

tam uzun yola çıkacağım günün bi önceki akşamı aynı sorun bende oldu aracı yeni almıştım daha .... servise gittim malum hortum çıkmış.. ya yapıştırın japon la ya da yeni bir hortum alın... ama turboyu çok zorlamaktan oluyor. bnm başıma bir kere geldi bir daha da olmadı çok şükür..
                    kafanıza takmayın hallolmucak bir sorun değil.

Yorum

ama katolitazor patlamis ve o olmadan turbo devreye girmiyor araba cekisten dusuyor

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ycu
                        ama katolitazor patlamis ve o olmadan turbo devreye girmiyor araba cekisten dusuyor
                        ikisinin bağlantısı ne olabilirki? turbo nerdee katalizör nerde belki sensörden dolayı araç güvenlik için gücü kısıtlıyordur, iptal edin birşey olmaz. kat iptali için en güzel bahane işte
                        InsigniaTEAM

Yorum

Gercek manada cat iptali olmuyor sadece hata gostergesi kapatiliyor ve daha cok yakit tuketimine sebep veryor

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

valla arabada arac gucu azaltildi yazdi herhangi bi uyari yok motor lambasi yanmadi ama serviste bole bi arza solediler bana bende anlamadim

Yorum

katalizatörü iptal etmek mantıklı yaptırmaktansa
                              Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

İşleniyor...
                              X