Dunden beri aracimda motor gucu azaltildi uyarisi verdi yarin servise goturcem insallah cok moralim bozuldu arabada turbo yokmus gibi gidiyo sorun ne olabilir kisa surede cozulurmu?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
MOTOR GUCU AZALTILDI
Collapse
X
-
Ynt: MOTOR GUCU AZALTILDI
Hortum çıkmıştır büyük ihtimalle forumda bir aratın daha önce de tartışılmıştı alala
Büyük bir sorun değildir tahminimce bildigim kadarıyla da araç devirsiz uzun kullanılırsa turboyu korumaya albiliyormuş. Bence yinede ilk şık turbo hortumu diyorum.
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Şimdi F30 Modernline Sunroof
-
Orjinal yazı sahibi: ycuDunden beri aracimda motor gucu azaltildi uyarisi verdi yarin servise goturcem insallah cok moralim bozuldu arabada turbo yokmus gibi gidiyo sorun ne olabilir kisa surede cozulurmu?
burayı bir inceleyin http://www.insigniateam.com/forum/in...p?topic=2431.0
Yorum
-
tam uzun yola çıkacağım günün bi önceki akşamı aynı sorun bende oldu aracı yeni almıştım daha .... servise gittim malum hortum çıkmış.. ya yapıştırın japon la ya da yeni bir hortum alın... ama turboyu çok zorlamaktan oluyor. bnm başıma bir kere geldi bir daha da olmadı çok şükür..
kafanıza takmayın hallolmucak bir sorun değil.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ycuama katolitazor patlamis ve o olmadan turbo devreye girmiyor araba cekisten dusuyorInsigniaTEAM
Yorum
Yorum