Slm arkadaşlar 15,000 km dir lpg kullanıyorum.Şu ana kadar bir sorun yok ama ilerleyen vakitlerde sorun çıkaracağını biliyoruz artık.Aracımda rölantideyken çok hafif bir titreme var.Hafta sonu mar oto da baktırdım bobinden yada subaplardan olabileceğini söyledi.Benimde kafama takıldı bu olay iyice.O yüzden artık çelik subap taktırmaya karar verdim.İstanbul da çelik subap taktıran var mı?bu konuda yardım bekliyorum
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Çelik subap taktırmak istiyorum.
Collapse
X
-
Ynt: Çelik subap taktırmak istiyorum.
Sakıncası yoksa aracınızdaki lpgnin markası neydi?ve bu sübap olayını garanti karşılamıyormu?sonuç itibari ile lpg sistemi sübabları tahrip ediyor.garanti kapsamında değişmesi gerekli.yağlamalı sistemler tüm sübablarda dahil garanti veriyor.2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz
2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı
-
Sebazios(Yılmaz) arkadaşımız subaplarını değiştirdi. Bu konuda çok araştırma yapmış ve güzel açıklamalar yapmış bir arkadaşımız. Gerçi şu an aracını sattı ama bu konunun üstadı diyebiliriz. Yazılarını okumanızı tavsiye ederim.2010 cosmo 180hp beyaz İnsigniAşk
Yorum
-
aracımda landi renzo var arada benzinde püskürten sistem takıldı.Ancak şimdi landi renzo olarak yağlamalı sistemi takıyorlarmış.Hafta sonu lpg bakımına gittiğimde mar oto dan erdal ustayla bu konuda konuştuk.Ustayı bu lpg konusunda garantiyle ilgilii biraz sıkıştırdım.Tabiri caizse alttanda aldım açıkça söylediği şey garantiden hiçbirşey yaptıramazsın, arabada oluşabilecek arızalar belli sen önlemini arıza çıkmadan al der gibiydi.Onun içinde bende araştırmaya başladım.1.6 T 180 bg cosmo
Yorum
-
lpg taktırayım mı benzine göre nekadar tasarrufum olur diye merak edip hesaplayamıyorum diyorsanız alın size kolay yoldan hesaplama1.6 T 180 bg cosmo
Yorum
-
Pekala bu garanti ne için veriliyor peki.yarın öbürgün başka bişey olsa zaten bu arıza olası bir arıza buda garantiye girmez deyip geçecekler.böyle bir saçmalık olabilirmi.ozaman neden okadar fiyat farkı ile bu sistemi takıyorlar.eski sistemlerde sübab eritiyordu ondan taksaymışlar en azından sübab parası kadar fark ödemezdiniz lpg sistemine.Bence bu işi bayinin insiyatifine bırakmayın ve olgun lpg ile irtibata geçin durumu anlatın en azından hakkınızı arayın.size o lpg kitini takan firma uğraşmamak için geçiştirmiş.
ben Emer lpg sistemleri için yağtığım görüşmede 3 yıl boyunca sübablarda dahil hertürlü lpg kaynaklı arızayı karşılıyoruz dediler henüz taktırmadım ama en kısa zamanda taktıracağım.bence bu işin peşini bırakmayın ve garanti için biraz daha uğraşın sonuçta bu para sizden çıkacak ama siz bilirsiniz.2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz
2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı
Yorum
-
Ahmet bey sizde taktıracaksanız eğer lpg garantisine güvenmekten ziyade subaplarınızı değiştirin.Zaten lpg firması kendi parçalarına garanti verdiği için bu açıdan sorun yok.Ben şu anda yaklaşık 16000km yaptım max30000 e geldiğimde nasip olursa çelik subapları taktırmış olmayı planlıyorum.Lpg taktırmakla 1.tasarruf etmiş oluyoruz 2.lpg takılma masrafı+çelik subap takılması ilerleyen km lerde her halükarda kendini amorti edecektir 3. kulllanmış olduğumuz arabadan alacağımız tatmin de artmış oluyor.Ben 3 aşağı 5 yukarı kafamda netleştirdim,bakalım ilerleyen günler ne göseterecek..1.6 T 180 bg cosmo
Yorum
-
LPG anladığım kadarıyla sadece sübaplara zarar vermiyor, silindirler de zarar görüyor, dr_112 nickli arkadaşımızın aracı motor değişimine gitti.
Ben LPG dönüşümü düşünmüyorum, sırf bu sebepten 1.4T aldım, açıkçası 1.6T almış olsaydım da tüketime katlanırdım fazla riskli, LPG dönüşüm firmaların verdikleri garanti - m_bayram ve dr_112 nin başlarına gelenleri göz önünde bulundurursak - kağıt üstünde kalıyor.1.4T Su Mavisi + Sunroof Paketi + Landirenzo Omega Kit LPG
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: celikler05olgun lpg ılgılenıyor benım masrflarımı karsıladılar lpg den olusabılecek butun sorunlarada cozum bulacaklarını soyledıler
Yorum
-
ankara bolge temsılcısı tanju bey benım ılgılendı ankara bulusmasında tanısmıstık butun masrfaları onlar karsıladılar ve olabılcek masrflarıda karsılayacaklarını soyledıler sımdıkı fıkrımı sorarsan lpg taktırmam cok can sıkıcı2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC
Yorum
Yorum