Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Koltuk soğutma

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Koltuk soğutma

Daha önce koltuk soğutmalı araca binmediğim için bilemiyorum. Benim aracımda, araba hareket halinde iken soğutmayı hissetmiyorum. Ama durduğumda -mesela kırmızı ışıkta- birden fanların üfürdüğünü hissediyorum. Şimdi kimileriniz araç hareket halinde iken sarsıntıdan dolayı hissetmiyorsun diyecektir. Ama serinlikte hissetmiyorum. Tecrübe ve bilgilerinizi paylaşmanızı bekliyorum.
    (1,6t cosmo+ergonomik spor deri koltuk+navigasyon paketi)
    1,6 Turbo cosmo+nav+ergo deri

Ynt: Koltuk soğutma

sizi bi editioncunun ahı tutmuş bence)
    F30 Sport+

Yorum

ARacın koltuk soğutması aracın klimasıyla beraber verimli olduğundan dolayı klima soğuk ayarada acıkken özelliği tam anlamıyla kullanabilirsiniz...

Yorum

sufy hocamın ilgi alanına giriyor bu iş
        Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
        [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

cevap gelmiş bana gerek kalmadı
          Tşk Emre
          2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
          [center]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sufy
            cevap gelmiş bana gerek kalmadı
            Tşk Emre
            Rica ederim abi,bütün koltuk soğutmalı araç kullananların ortak merakı koltuk neden soğutmuyor?
            klimadaki soğuk havayı sırta üfleyen mekanizması olduğundan dolayı klima acık değilse yine üfleyeceği arabanın içinde ki hava oluyor...

Yorum

koltukalrın kafalıkları yerınden nasıl cıkıyor bılenınız varmı dknow
              2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

İşleniyor...
              X