Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bakimdan sonra sorun

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Bakimdan sonra sorun

arkadaşlar, bakımdan sonra bir gariplik olmaya başladı. Normal giderken 1 sn. bir gaz kesintisi oluyor ve geçiyor.
    Herhangi bir devir , vites ve süratte yapabiliyor. Yakıtı hep aynı yerden alırım. Ayrıca bakımdan sonra başlaması garip.
    Başına gelen oldu mu? Neden olabilir sizce?

Ynt: Bakimdan sonra sorun

Birşey soracağım deviri kontrol edermisiniz 2500-3000 arasımı eğer evet se bağzen Turbo kararsız kalıyor acaba bunamı denk geliyorsunuz.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

özellikle 2. viteste gaza çok hafif dokunduğumda araç atılmak istiyor birden yani ben hızlanmak için basmıyorum ama araba hızlan dedim sanıyo ihihi turboyla ilgili.Ama sizin sorununuz bu değil heralde? :/
      Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

normal o benden pipiriklilerde varmsı demekki 2500dd de turbonun pallerinin dönmeye basladığı andır arada gider gelir rahat olun

Yorum

Aynı sorun bende de var. Daha önce yazmıştım. Servise de söyledim ama sürekli olmadığı için testte bişey tespit edemediler. Tam 2500 devir civarında oluyor ve turboyla alakalı olduğunu ben de düşünmekteydim. Ama normal olduğunu sizden de duymak daha da rahatlattı açıkçası.
          Arabada bi irkilme oluyor saniyelik olarak. Tıpkı LPG li araçlarda benzinden LPG ye geçerkenki gibi. Bazan çok hafif bazan da daha bariz hissettiriyor kendini.
          Saygılar...
          Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

Daha önce turbosu olan araç kullanmamıştım. İlk bu sesleri duyunca baya bir endişelendim. Daha sonra bir sorunla karşılaşmayınca rahatladım. Herşey normal aslında bir arıza olsa motor ilk başta çekmez zaten güçten düşer. Sizin araçlarınızda bir sorun yok. sorunsuz binmeler..
            OPEL İNSİGNİA 1.6 TURBO EDİTİON TEKNİK GRİ   PREMIUM PACE

34 GK 1225

Yorum

arkdaşlar o kesiklik benimkinde de oluyor sanırım normal bişey bu
              F30 Sport+

Yorum

Bunun bence 2 sebebi var birincisi Turbo kararsızlığı ikincisi de yazılımsal bir sorun

Yorum

mert, paller araç rölantideyken de dönüyor ama vakumun etkisiyle dönüyor. 2500den sonra turbo vakumla değil, eksoz gazının etkisiyle dönmeye başlayıp içeri hava basmaya başlıyor. o anda havanın basıncında ciddi ve keskin bir artış oluyor. enjektörlerin debisini kontrol eden yazılım da geçiş çok keskin olduğu için ve anlık değişimlerden dolayı enjektörleri kısıyor veya açıyor. bundan dolayı bir kararsızlık çıkıyor ortaya. aynı olay sonradan turbolu 206rc'de de bazen hissediliyor 4000 civarı

Yorum

iste diyorum bizimkiler hic bisi GT35R lı civicte belim kırılcak gibi oluyor

Yorum

bu gün sabah bir toplantım vardı acele etmem gerekiyordu evden çıkar çıkmaz sanki benzinden lpg ye geçer gibi bir irkilme oldu arabada neyse devam ettim yola önde eski bir laguna 2002 falan sürücü bayan geçelim diye çıktım sola eyvah eyvah turbo devreye girmedi bi taraflarım çatladı geçene kadar karşıdan da araba geliyordu daha sonra sürekli performans denedim sorun yoktu ama KORKUYORUM ANLIYO MUSUNUZ

Yorum

bence bu konu psikolojileri etkilemeye başladı
                        InsigniaTEAM

Yorum

Aslında Performans sorunu yaşadığınızı bariz olarak hissetiğinizde eğer vaktiniz var ise servise gidin ve kontağı kapatmadan bilgisayara bağlatın ve hata kodunu görün o na göre önlem aldırın aksi halde bağzı hata kodları geçici kod olarak adlandırılıyor ve kontak kataıldığı zaman hata kodu sıfırlanıyor ve sonra servise götürüyorsunuz servis size hata yok diyor sonra uğraşın durun

Yorum

korkmayın yaw hepimizin arabası garantli çok şükür bozulursa bu sefer 2011 alırız hep birlikte
                            F30 Sport+

Yorum

turbonun devreye girmemesi gibi bir sorun olamaz, eksoz gazıyla çalışan mekanik bir sistem çünkü. ancak yazılımsal bir nedenden ötürü olabilir, turbo hava basarken enjektörlerin yeteri kadar benzin püskürtmemesi gibi...

Yorum

İşleniyor...
                              X