Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Motor gücü azaldı. C0242, P0089, P228D

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Motor gücü azaldı. C0242, P0089, P228D

Merhabalar, aranızda yeni üyeyim, bütün üyeleri selamlıyorum.
    Şimdi siz tecrübeli opel kullanıcılardan bir konu hakkında yardım isteyeceğim. ARIZA KODLARI C0242, P0089, P228D MOTOR GÜCÜ AZALDI. Sürekli olan bir arıza değil. Bazen aylarca olmuyor, bazen haftada bir oluyor. Motoru durdurup 2 dakika durdurduktan sonra araç sorunsuz bir şekilde yoluna devam ediyor. Bir daha ne zaman bu arıza durumunun olacağı belli olmuyor. Map ve Maf sensörü temizliği yaptırdım, selenoid valfini de değiştirdim. Acaba yeni sensörler mi almalıyım?

Teşekkürler...

Öncelikle hoş geldiniz.

Hata kodlarını internette aratınca biri Çekiş Kontrol sistemiyle ilgili, diğerleri Yakıt Basınç Regülatörü diye çıkıyor. Aracınız 1.6T SIDI motorluymuş. Şimdi en basitinden başlayalım. Aracı ne zamandan beri kullanıyorsunuz? Hiç motor içi kurum temizliği ve yakıt tankı temizliği yapıldı mı?

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

gaz kelebek temizliği yaptırın veya muhtemelen borulardan birinde hava kaçağı olabilir.

Yorum

İşleniyor...
      X