Aracım 2009 model Opel İnsignia Cosmo yani aracımda AFL far mevcut aracın ampullerini komple LED ile değiştirmek istiyorum ve bu konu hakkında bilmek istediğim şey ise bu farın ampul soketleri nelerdir? Aracın kısa ve uzun ampullerinin D1S olduğunu ve viraj aydınlatmalarının H11 olduklarını biliyorum bunları LED'e çevirdim fakat aracımın ön sinyal ve gündüz ampullerinin (DRL diye de adlandırılıyor sanırım) soketlerini bilmiyorum. İzlediğim bazı içeriklerde sinyallerin PY21W gündüzlerin ise T20 olduğu gördüm. Aracımın Kitapçıklarına baktığımda sökülüp takılması ile ilgili bilgiler yer alıyorken soket tiplerine hiç değinilmemiş. Dürüst olmak gerekirse izlediğim içeriklere de güveniyorum çünkü T20 bilgisini Opel Zafira hakkında video çeken bir arkadastan öğrendim kendisi İnsignia hakkında deneyimlemediğini fakat uyacağını söyledi. Bileniniz varsa aracımın soket tiplerini söyleyebilirse çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ediyorum...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
2009 Model Opel İnsignia Cosmo paket için ampul soketleri hk.
Collapse
X
-
AFL farlarda gündüz ledlerini basit şekilde değiştiremezsiniz. Far camı sökülüp, beyaz ledler tek tek sarı ledler ile değiştirilirse ancak öyle olur, o da ne kadar sağlıklı olursa.. Sizin izlediğiniz içeriklerdeki farlar edition donanımın halojen tip farlarıdır.
Sinyal ampüllerini basit şekilde, söylediğiniz PY21W tip led ile değiştirebilirsiniz.
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Uğur K View PostAFL farlarda gündüz ledlerini basit şekilde değiştiremezsiniz. Far camı sökülüp, beyaz ledler tek tek sarı ledler ile değiştirilirse ancak öyle olur, o da ne kadar sağlıklı olursa.. Sizin izlediğiniz içeriklerdeki farlar edition donanımın halojen tip farlarıdır.
Sinyal ampüllerini basit şekilde, söylediğiniz PY21W tip led ile değiştirebilirsiniz.
Yorum
Yorum