Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Opel insignia b GS Sis Farı Ampul Değişimi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Opel insignia b GS Sis Farı Ampul Değişimi

Merhaba arkadaşlar insignia b kasanın sisleri şu an halojen ampul bunları lede çevirmek istiyorum arıza uyarısı vermeyen bildiğin marka led varmı ayrıca sis ampullerini değişmek için söküm işlemi nasıl yapılıyor nette araştırma yaptım ama görüntülü anlatıma ulaşamadım saygılar.

Neden ampul değişimi düşünüyorsunuz, siste aydınlatması yetersiz mi geldi?

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Önceki aracımda sisler led di bu araçta halojen halıjenlerin ledlere göre ışıl gücü çok düşük ayrıca led matrixlerle uyumsuz renk tonuna sahipler pek hoşlanmadım bu görüntüden

Yorum

Aracımıza uygun led sis farı ampulu yok, ben bulamadım, ama photon extrem h8 beyaz ışık ve sarı ışık veren ampulleri var.
        Ben beyaz ışık olanı aldım, aydınlatması da iyi görüntüsü de iyi.Arabanızın rengine göre beyaz veya sarı ampul tercih
        edebilirsiniz.​

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY View Post
          Aracımıza uygun led sis farı ampulu yok, ben bulamadım, ama photon extrem h8 beyaz ışık ve sarı ışık veren ampulleri var.
          Ben beyaz ışık olanı aldım, aydınlatması da iyi görüntüsü de iyi.Arabanızın rengine göre beyaz veya sarı ampul tercih
          edebilirsiniz.​
          H8 led ampul taksak olmaz mı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Mustafa53 View Post
            Merhaba arkadaşlar insignia b kasanın sisleri şu an halojen ampul bunları lede çevirmek istiyorum arıza uyarısı vermeyen bildiğin marka led varmı ayrıca sis ampullerini değişmek için söküm işlemi nasıl yapılıyor nette araştırma yaptım ama görüntülü anlatıma ulaşamadım saygılar.
            Selam. Öncelik Arıza Uyarısı İse Üzerindeki Ampullerden 1 Tanesini Söküp Bu Halde Arıza Verip Vermediğinin. Kontrolünü Öneririm. Öte Yandan Sadece Görüntü Değil Kuvvetli Aydınlatma Tercih Edilecek İse H8 Yuvaya Uygun Fanlı Led Tercih Edilebilir. Ancak Fan Kısmı Dış Ortamda Kalmak Zorunda İse Bu Sefer Fansız Fakat Ledin Arkasında Alüminyumdan Mamul Bükülebilir Soğutmaları Olanları Tercih Etmek, Doğru Olur. Keza Fanlar Dış Ortam Şartlarına Maruz Kalınca Bozulma Yapıyor. Yok Sadece Görüntü Olsun Aydınlatma Önemsiz Deniyorsa da Çinden Lümen Değeri Çok Düşük Led Ampullerden Tercih Edilebilir.
            Benim Önerim PHOTON Ürünleri.
            Kolay Gelsin.
            Son düzenleme: Beschäler Insignia; 22.10.2024, 17:09.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Mustafa53 View Post
              H8 led ampul taksak olmaz mı
              ?
              Olur tabii ama yok ki

Yorum

İşleniyor...
              X