selamın aleyküm 2011 insignia 1.6 t aracım var aracın arka camlarda sorun oluştu açılmıyor motorda sorun yok kapatırken kapatıyor da açmakta sorun oluyor açtırdım baktırdım cam tutucu klips böyle tırnak ucu kadar bi plastik nereye baktıysam bulamadım varmı aynı sorunu yaşayan yardımcı olacak birisi
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
cam tutucu pim(klips)
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: Osmanaciksoz View Postselamın aleyküm 2011 insignia 1.6 t aracım var aracın arka camlarda sorun oluştu açılmıyor motorda sorun yok kapatırken kapatıyor da açmakta sorun oluyor açtırdım baktırdım cam tutucu klips böyle tırnak ucu kadar bi plastik nereye baktıysam bulamadım varmı aynı sorunu yaşayan yardımcı olacak birisi
İlgili parçayı aşağıya yazıyorum;
Opel Insignia A Arka Kapı Cam Klips GM 24462197
(GM parça kodu ile daha kolay bulabilirsiniz.)
96f58834d08c529edd0820944ceb6688.webp
- Beğenmeler 1
Yorum
-
[QUOTE=eztrk61;n643258]
Evet ben de böyle bir sorun yaşadım ve araçlarımızda 10 yıl gibi bir süre sonra ilgili parça cam açıp kapadıkça deforme olmakta. Bu parçanın işlevi cam ile cam motoru mekanizmasını tutan/birbirine bağlayan klipsler olup yerine tam oturması birbirine geçen iki adet küçük klips ile sağlanmaktadır. Unutmayın ki bir adet yetmiyor, iki adet alın ve birbirine karşılıklı geçecek şekilde kilitlenmektedir. Biraz ilginiz ve beceriniz varsa kendiniz yapabilirsiniz. Ben kendim yapmıştım.
İlgili parçayı aşağıya yazıyorum;
Opel Insignia A Arka Kapı Cam Klips GM 24462197
(GM parça kodu ile daha kolay bulabilirsiniz.)
96f58834d08c529edd0820944ceb6688.webp
Çok Yararlı Bilgi
Yorum
Yorum