Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia keyless anahtarın biri çalışmiyor

Collapse
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

  • Insignia keyless anahtarın biri çalışmiyor

    Merhaba, tam bir hafta önce aracımda kullandığım anahtarımın düğmesine nekadar basarsam basim hiç algılamiyor . Fakat anahtarı sürücü tarafında camabdeğdirim düğneye bastığımda calışiyor.
    biraz idare ettim ama bu benim canımı sıkmaya başliyor. Diğer anahtarım sorunsuz çalışmaktadır . Aynı sorunla karşılaşan veya sorunu nasıl ortadan kaldırabileceğimi bilen varsa lptfen dönüş sağlasın

  • #2
    Geçmiş olsun. Anahtarın biri çalışıp diğeri çalışmıyorsa ya pildendir ya devre arızası vardır. Cama değdirince çalışıyorsa tahminen orta kolçaktaki alıcının menziline girmesindendir. Bu durumda pil bitmesi yüksek ihtimal. Tabi böyle bir durumda araç "uzaktan kumanda algılanmadı" veya alarm ötmesi gibi değişik hatalar verip uyarır normalde.


    Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

    Yorum


    • #3
      Malesef pilden değil defalarca pil değiştirdim ama sonuç yine aynı

      Yorum


      • #4
        Aynı Sorunu bende yaşıyorum , ben kumanda kabı değiştirdikden sonra oldu , sizdeki gibi cama değince çalışıyor aracın içinde çalışıyor hatta arabayı çalıştırıyor ama 2 dk sonra nahtar algılanamadı diye uyarı çıkıyor , kumanda kabından dır dedim farklı birmodelle değiştirdim yine aynı .Pilde yeni.Bunun bir kalibrasyonu felanmı var?

        Yorum


        • #5
          Akü kutup başını söküp biraz bekledikten sonra aracın kolçak içindeki yerine anahtarı koyup kalibrasyon yapmayı deneyebilir misiniz ?
          Haricinde aklıma gelen
          kızılötesi sensörü oksitlenmiş olabilir herhangi işi bilen bir elektronikçi devreleri solüsyonla temizliğini yapabilir . Sorunun çözümünü bende merak ediyorum .

          Yorum

          İşleniyor...
          X