Mrb arkadaşlar 2010 model 1.6 t insignia aracim var.aracimda aşırı bir sekilde çekiş sorunu var.sanki turbo devreye hiç girmiyor.arac Ankara da özel Opel servisinde 40 gündür yatıyor. Ustanın dedigine göre herşeyi kontrol etmiş ama arızayı tespit edemedi hâlâ.yardimlarinizi tavsiyelerinizi bekliyorum.aracta arıza kodu yok.araca şimdiye kadar yapılanlar turbo yeni revize olması rağmen tekrar revize ettirmiş egzos manifold değişti üzerindeki yan sanayiydi.vakum hortumları kontrol edilmiş emme manifold intercooler kontrol edildi.vakum hortumlarının yanlış baglandigini duzelttiklerini soyledi ama araçta düzelen bişey yok hâlâ.ustaya turbo selenoid valfinin arızalı olup olmadığını sordum arizali olsada aracın cekisine etki etmeyeceğini söyledi.bana pek mantıklı gelmedi
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Insignia 1.6 t çekiş düşüklüğü
Collapse
X
-
Arkadaşlar aracımı ordan aldım yapılmadı usta 40 gün sonra araçların subaplarinin değişeceğini söyledi bende daha fazla işlem yaptırmak istemediğimi söyleyip aracı oradan aldım Ankara'da Orhan ustaya bıraktım sagolsun bir günde aracımın sorunlarini çözdü.sorunlar sunlarmis: krank okuyucu çarkı yanlış parça takilmis araca.sente atlak yanlış yazilim ve krank sensörü map sensoru arızalar bunlarmis.şuan sorun çözüldü şükür
- Beğenmeler 3
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Dmrbs View PostArkadaşlar aracımı ordan aldım yapılmadı usta 40 gün sonra araçların subaplarinin değişeceğini söyledi bende daha fazla işlem yaptırmak istemediğimi söyleyip aracı oradan aldım Ankara'da Orhan ustaya bıraktım sagolsun bir günde aracımın sorunlarini çözdü.sorunlar sunlarmis: krank okuyucu çarkı yanlış parça takilmis araca.sente atlak yanlış yazilim ve krank sensörü map sensoru arızalar bunlarmis.şuan sorun çözüldü şükür@Murat
2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Dmrbs View PostArkadaşlar aracımı ordan aldım yapılmadı usta 40 gün sonra araçların subaplarinin değişeceğini söyledi bende daha fazla işlem yaptırmak istemediğimi söyleyip aracı oradan aldım Ankara'da Orhan ustaya bıraktım sagolsun bir günde aracımın sorunlarini çözdü.sorunlar sunlarmis: krank okuyucu çarkı yanlış parça takilmis araca.sente atlak yanlış yazilim ve krank sensörü map sensoru arızalar bunlarmis.şuan sorun çözüldü şükürBalıkesir-2009-1.6T Cosmo
Yorum
Yorum