Orjinal yazı sahibi: hayabusa
View Post
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
P0302 hata kodu
Collapse
X
-
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
-
Ben sahibi olduğum araçlarım ve motosikletlerim hakkında oldukça hashas ve pimpirikliyimdir.
LPG forumu altında da yazdım.
LPG dönüşümü öncesi çok araştırdım, kaç mm nozzle nasıl bi regülatör vs vs. Bu konuda isim yapmış bir kişi ve bir firma ile çalıştım. defalarca bobin buji değişimi, vakti varken erken yağ-yağ filtresi değişimleri yaptım.Sonuç 50,000km sonra subap eridi.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: hayabusa View Post
Subap erimiş. Rektifiyeci kuzenim olduğundan ona bıraktım aracı, Oda ben bütün silindirleri çıkarıp bakacağım, gerekli ne görürsem değiştiririm dedi. OK dedim. Aracımda LPG var. Çelik subap var.Değişimi Candan Mühendislik, AFR ayarını Candan Mühendislik sahibi Yılmaz Bey ve Ahmet Nalbantoğlu yaptı. Kendime tavsiyemdir ki bundan sonra LPG olayı benım için bitmiştir. Yaptığım tasarrufun 2 katını motora yeniden vermenın bır anlamı yok.Balıkesir-2009-1.6T Cosmo
Yorum
-
Evet sevgili abilerim dün orjinal bobin aldım gm marka kendim değiştirdim arabayı 12 saat calıştırmadım bobini de buz gibi motora taktım sonra calışturdım aracı fan acana kadar rölantide bekledim baya bekledim ? hata tekleme ağrıza olmadı ? subap değilmiş derdim
Yorum
Yorum