Merhaba herkese.başıma gelen sorunu sizlere sormak istedim.yolda gelirken motor arıza lambası yandı ondan sonra gazı dip yaptığımda araç hızlanmıyor turbo devreye girmiyor sanırım.aracı hiç zorlamadım 110-120 hızla gidiyordum arada yerleşim yerlerinden geçtik daha da yavaşlamak zorunda kaldım yavaş gittim aşırı sürat yapmadım en fazla 120.servis uyarısı çıkmadı aracı servise götürün diye bir uyarı da çıkmadı vites geçişlerinde bir sorun olmadı yavaş yoluma devam ettim arıza lambası yandığında kaputu açıp baktığımda turbo hortumu da sağlamdı herhangi bir çıkma yerinden oynama gibi bir sorun yok hortum yerine takılı sağlam görünüyor.sıcaktan etkilenmiş olabilir mi aracın dışarıyı gösteren derecesi 40'tan aşağı düşmedi yol boyunca.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Hızlanma sorunu
Collapse
X
-
Geçmiş olsun. Belki sensör hatasıdır. Geçici veya kalıcı hata olduğunu anlamak için cihaza bağlayabilirsiniz. Bazen küçük hataları çözmek ilerideki büyük arızaların önüne geçebiliyor.
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
-
Hocam tarif ettiğiniz durum benim de birebir yaşadığım bir durumdu. Özellikle uzun yolda. Herhangi bir servise götür uyarısı filan da yok sadece arıza ışığı ve güç kaybı, bir kaç gün sonra sorunun kesilmesi, sonra yine devam etmesi. Sorununuz turbo kanat konum arızası olabilir p2598 arıza kodu ile. Onu mutlaka öğrenin. Eğer sorun oysa turbo solenoid valfi ya da yağ pompasından kaynaklı bir sorun oluyor.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: deniz57 View PostFarklı istasyondan yakıt almıştım aldıktan 2 gün sonra oldu.yakıtı baya bir kullandım.@Murat
2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander
Yorum
Yorum