Selamlar , Bu bayramda yaklaşık 3500 KM ye yakın yol yaptım , Yazlık istanbul arası 5 kez , 1 kez Zonguldak İstanbul derken araba sürmeye doydum .. Ancek bir sorun yaşadım , dün gece İstanbula girerken direksiyonumun sağa yatmak istemini farkettim , lastik iniyor sandıma basınçları kontrol ettim normal , sağa sapma isteğiyle eve kadar geldik , otorpark ta inince bir baktımki sağ arka lastik eğrilmiş , yani sanki lastiği içe doğru yatırmışız gibi. Pazartesi ustaya gideceğim , sizce bu durum neden olur .( REsimde ekleyeceğim )
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Sol Arka Lastik Eğriliği
Collapse
X
-
Madem darbe almadı aklıma arkadaki yağlı burçlar geliyor. Aşınınca titreme ve ses yapıyor, elle sallayınca teker hereket ediyor ama hareketsiz halde böyle yamuk durur mu bilmiyorum.
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Sorunumun devamı olarak yazmak istedim , bu vidalama işlemi sonrasında rot ayarıda yaptırmam gerekti , arka lastiklerin ayarını yapan usta tutturamazsak şaseciye göndericem dedi .. kazasız arabanın şaseciyle ne işi var dedim ??? anlamıyorum abi bu ustaları ... neyse halletti sağolsın , bu sabah otomark çıkışında aynı yerden tak sesi geldi ... benim saçlar dimdik oldu sinirden. ustaya vidayı takarken o burç bozuktur değiştir dedim.. Sırf ben dedim diye bişey olmaz dedi ... Allahım sabır yarabbim.. İnsigniamı seviyorum...
Yorum
-
Yağlı burç sorunu . Sana komple arka salıncak satmaya çakışacaklar alma bununla ilgili açtığım konu var yardımcı olması adına ekledim .
Arka takım süspansiyon dan gelen ses - InsigniaTeam - Opel Insignia Kullanıcılarının Buluşma NoktasıArkadaşlar Merhaba Bir süredir arka süspansiyondan gelenden lakırtı ve takırtı seslerinden şikayetçiydim. Kimisi amortisör dedi kimisi amortisör takozu dedi ama sorun hiç biri değildi. Fikir edinebilmesi açısından buraya yazmak istedim. Aracımdaki ses arka yağlı burç dedikleri resmini eklediğim oynar
- Beğenmeler 2
Yorum
Yorum