Herkese merhabalar, aranıza yeni katıldım. 2012 model aracımda bir sorun mevcut. Vites kolu R, N ve D'ye geçerken sorunsuz şekilde tık tık geçiyor. Fakat P'ye almak istediğim zaman takılıyor. Zorlarsam veya tekrar R'den P'ye takmak istersem takılarak geçiyor. Önceki sahibi sorun başlayınca vites topuzunu değiştirdiğini fakat sorunun geçmediğini söyledi. Bir tanıdığım motor kısmında sağda bulunan vites halatıyla şanzımanı bağlayan noktadaki plastik klipsi değiştirince çözüldüğünü söyledi. Internetten aynı parçayı sipariş verip araca baktım. Orada da benim sipariş verdiğim parça mevcut. https://st3.myideasoft.com/idea/ek/5...ion=1640894248 . Yine de yenisini takacağım.
Sizlere sorum şayet ben bu parçayı yenilediğimde sorun düzelmezse ne yapmam gerekebilir? Aracı ilk sahibinden aldım. Piyasadaki temizim diyen araçtan daha temizdir. Açıkçası bu sebepten dolayı bu sorunu bilerek aldım. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Sizlere sorum şayet ben bu parçayı yenilediğimde sorun düzelmezse ne yapmam gerekebilir? Aracı ilk sahibinden aldım. Piyasadaki temizim diyen araçtan daha temizdir. Açıkçası bu sebepten dolayı bu sorunu bilerek aldım. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Yorum