Selamlar , yokuş inişlerinde 2 den 3 e geçiş esnasında yokuştan dolayı vites değişmeden devir yükseliyor , haliyle gazada yüklenince vites sanki ayağınızı sertçe devriyadan çekermiş gibi yapıp öyle 3 e geçiyor , bu düzlükte böyle değil yada yokuş çıkışında sadece bu iki vitesde görüyorum bu garipliği , bunu yaşamamak için trafiğin durumuna göre farkedersem manuele alıp çok devir yükseltmeden 3 e geçiriyorum , sizlerdede benzer durum varmı? Evimizin olduğu sitenin yaklaşık 200 Metrelik dik bir yokuşu var , her akşam eve girerken bu yokuşun dibindeki kasisde manuel 1 e alıp tüm yokuşu 1 de bitiyorum . Aslında otomatikde çıkabilirm ama yokuşun ortasında 2 ye geçip devri düşürüp tekrar 1 yapması çok rahatsız ediyor ..Bu manuel kullanım bir zarar verirmi?
Düzlükde çoğu zaman viteslerin geçişlerini anlamıyorken , bi çok kezde hissedebilyorum ,Sizlerin araçlarındada budurumu merak ediyorum
Düzlükde çoğu zaman viteslerin geçişlerini anlamıyorken , bi çok kezde hissedebilyorum ,Sizlerin araçlarındada budurumu merak ediyorum
Yorum