Yağ değişimi yaptırdık , ancak usta ısrarla 4 litre koydu , eski opel çalışanı ,5 olmaz dedi. Yine kafa karıştı. Yağ sonrası kodlama vs gibi bişey yapılıyormu? bilgniz varmı.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
1.6 CDTI Şanzıman yağı değişimi
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: serdarmete View PostYağ değişimi yaptırdık , ancak usta ısrarla 4 litre koydu , eski opel çalışanı ,5 olmaz dedi. Yine kafa karıştı. Yağ sonrası kodlama vs gibi bişey yapılıyormu? bilgniz varmı.F30 Sport+
Yorum
-
Nereye baksam 5 litre koymuşlar .. Forumda okuyorum , internete bakıyorum ep 5 litre.. Usata 4 litre yağ koydu...bugün dayanamadım , ustanın koyduğu Motul ATF6 isimli yağın aynısında 1 litre aldım , Malum tapayı açtım , uzun bir uni yaptım , ve dualar eşliğinde yağı ekledim ... Artık benimde 5 litre şanzıman yağım oldu şükür Rabbime..
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: serdarmete View PostNereye baksam 5 litre koymuşlar .. Forumda okuyorum , internete bakıyorum ep 5 litre.. Usata 4 litre yağ koydu...bugün dayanamadım , ustanın koyduğu Motul ATF6 isimli yağın aynısında 1 litre aldım , Malum tapayı açtım , uzun bir uni yaptım , ve dualar eşliğinde yağı ekledim ... Artık benimde 5 litre şanzıman yağım oldu şükür Rabbime..
- Beğenmeler 1
Yorum
Yorum