Duyuru

Collapse
No announcement yet.

19 still jantlar hakkında yardım.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 19 still jantlar hakkında yardım.

Herkese selamlar. Geçtiğimiz salı 18 jantlarımı verip orjinal 19 still jant aldım. Aracımu balans için götürdüğümde 3 jantın hafif eğri dedi ve kısa sürede düzelttiler. Aldığım yeri arayıp iade edeyim dedim çünkü bu işlerden anlamam ve midem bulandı. Lastikçi gerek olmadığını belki benim verdiğim 18 de bile bukadar eğrilik olabileceğini söyledi.kırık kaynak herhangi bir işlem yok sadece hafif eğilmiş dedi. Şuan balansım tuttu hiç bir hızda titreme kalmadı ama sizlerin fikrini almak istedim. Yamulacak korkusundan çok temkinli sürüyorum. Merak ettiğim iki şey var

bu jantlar her çukurda yamulurmu
    birkere düzeltildi diye yalama olup sürekli yamulma durumu olurmu.

teşekkür ederim ?

Orjinal jantlar her çukurda yamulmaz aksine piyasa da satılan replikalardan kat be kat sağlamdır. Araçlarımız ağır, lastik yanaklarımız ince, yollarımız malum jantın yamulması doğal yani. Hammadesi oyun hamuru gibi değil sonuçta kırık çatlak olup tamir görmesin yeter. ​​

Yorum

Forumun eski tadı kalmamış artık yazan bile yok

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Onurerdogdu View Post
        Arabalar satıldıkça eski üyeler sessizleşiyor
        InsigniaTEAM

Yorum

Araçların satılmasından ziyade hayat pahalılığı insanların heveslerini bitirdi bence. Benim 2011 ve 2013 model A1-A2 kasa araçlarım var; bir kaç sene önce yeni kasa Insignia veya Mondeo'ya geçme planım vardı ama şu anda elimdeki araçların yakıt, bakım ve sarf masraflarını ödeyebilmenin derdine düştüm.

Yorum

Eğer jantlarınızda büyük bir işlem görmemiş ise iyi bir balanscıya götürün 8 yıl 19 jant kullandım ve sorun yaşamadım şimdi 20 kullanıyorum balansı yapan usta iyi ise sorun yaşamıyorum özen m'den yapıyor ise bir kaç kez balans yaptırıyoruz kışlıkları takınca yine balans kontrol edeceğim

Büyük jant güzeldşe araca yakışıyor

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Onurerdogdu View Post
              2009 yılından beri tadıda var tuzu da var her perşembe buluşuyoruz buyrun gelin

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

İşleniyor...
              X