Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia 2016 AFL Far Ampulü?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Konu Osram NightBraker'dan açılmışken, ben de aydınlatma performansına çok önem verdiğim için halojen farlı araçlarımda Nightbreaker kullandım ve maalesef ömrü çok kısaydı, ortalama 6 ayda bir değiştirmek zorunda kalıyordum diyebilirim. Sonra Philips NightVision denedim, NightBraker'dan performans olarak geri değildi ama ömrü kat kat uzundu. Şu anda 2011 model Edition Elegance aracımda da Philips halojen ampuller var ve 3-4 yıldır kullanıyorum.... (yarın patlamaz umarım )

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ufukkk View Post
      Konu Osram NightBraker'dan açılmışken, ben de aydınlatma performansına çok önem verdiğim için halojen farlı araçlarımda Nightbreaker kullandım ve maalesef ömrü çok kısaydı, ortalama 6 ayda bir değiştirmek zorunda kalıyordum diyebilirim. Sonra Philips NightVision denedim, NightBraker'dan performans olarak geri değildi ama ömrü kat kat uzundu. Şu anda 2011 model Edition Elegance aracımda da Philips halojen ampuller var ve 3-4 yıldır kullanıyorum.... (yarın patlamaz umarım )
      Ben de hem uzun hem kısa Nightbreaker Unlimited kullanmıştım Passat'ta 1 yıldan uzun dayandı hatta üzerinde gitti ve 1350kmlik gece yolculuklarına çıkıyordum. İki seri arasında fark varmış demek ki.
      1. 2000 Volkswagen Passat 1.8T Comfortline, Manuel, Deniz Mavisi; 259.400km ----> Satıldı
      2. 2012 Renault Fluence 1.5 dCi Business, Manuel, Gri; 81.500km ----> Satıldı
      3. 2011 Opel Insignia 2.0 CDTI Edition Elegance, Otomatik, Beyaz, 88.500km ----> Satıldı
      4. 2017 Volkswagen Polo 1.4 TDI Comfortline, DSG, Beyaz 46.000km ---->; Satıldı
      5. 2013 Kia Ceed 1.6 CRDI Premium, Otomatik, Siyah, 98000km ---->; Satıldı
      6. 2016 Opel Insignia 1.6 CDTI Cosmo+Stil, Otomatik, Siyah

Yorum

Bendekiler Nightbraker Unlimited değildi hatırladığım kadarıyla ve NightVision'ın 3-4 senelik ömrü düşünülünce yine de kısa kalıyor. Şu anda aracımda kullandığım NightVision'ları kaç yıl önce taktığımı bile hatırlamıyorum, standart ampulller kadar uzun ömürlü diyebilirim.

Yorum

Merhabalar. Uzun zamandan sonra konuyu tekrar açmış bulunuyorum. Merak ettiğim bir konu var arkadaşlar. 2016 Insignia aracım. Manevra esnasında açılan farların iç taraflarındaki ampüller orijinal halojen mi yoksa onun da led ya da kısa ve uzun farlar gibi xenon mu olması gerekiyor? Bu aralar ampülleri değiştirmeyi düşünüyorum. Yeni farları taktıktan sonra normal farlardaki ampülü bu yan taraflara takıp kullanabiliyor muyuz? Tecrübesi olan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.

Yorum

Manevra ampulleri halojen. Fikrimce prizleri uymayacaktır.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Teşekkür ederim ??

Yorum

İşleniyor...
              X